Jazeera Aırways, İstanbul Seferlerine Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Jazeera Aırways, İstanbul Seferlerine Başlıyor

Jazeera Aırways, İstanbul Seferlerine Başlıyor

Jazeera Airways Yönetim Kurulu Başkanı Marwan Boodai, Stratejik Öneme Sahip Türkiye ve Kuveyt Arasında Son Yıllarda Sıkı Ticari İlişkiler Kurulduğunu Belirterek, "Karşılıklı Olarak İstanbul-kuveyt Arasında Gerçekleşecek Düşük Tarifeli Uçuşlarla, Uygun Uçuş Saatleri ve Rezervasyon İşlemlerinin Kolaylığı Sayesinde Yolcularımıza Benzersiz Bir Uçuş Deneyimi Yaşatacağız" Dedi.

02.04.2008 04:24

Jazeera Airways Yönetim Kurulu Başkanı Marwan Boodai, stratejik öneme sahip Türkiye ve Kuveyt arasında son yıllarda sıkı ticari ilişkiler kurulduğunu belirterek, "Karşılıklı olarak İstanbul-Kuveyt arasında gerçekleşecek düşük tarifeli uçuşlarla, uygun uçuş saatleri ve rezervasyon işlemlerinin kolaylığı sayesinde yolcularımıza benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatacağız" dedi.

Jazeera Airways'ın Kuveyt'ten İstanbul'a gerçekleştireceği ilk uçuş nedeniyle düzenlenen özel resepsiyon, Kuveyt Dışişleri Bakanı Sayın Şeyh Mohammad Sabah Al Salim Al Sabah ve Kuveyt Maliye Bakanı Sayın Mustafa Al-Jassim Al-Shammali, Petrol ve Enerji Bakanı Mohammad Al- Olaim katılımıyla Çırağan Kempinski Otel'de gerçekleştirildi. Katılımcılar arasında yer alan Jazeera Airways Yönetim Kurulu Başkanı Marwan Boodai, "İstanbul'un en yeni destinasyonumuz olmasından son derece heyecanlıyız. Kuveyt ve Türkiye arasında sürekli büyüyen iş ve ticaret hacmi göz önünde bulundurulduğunda bu heyecan daha da anlam kazanıyor. Stratejik öneme sahip bu iki ülke arasında son yıllarda sıkı ticari ilişkiler kurulurken, Kuveyt yatırım mercileri, Kuveyt Maliye Bakanlığı ve Kuveyt Ulusal Bankası'nın Türk firmalarındaki yatırımları da ciddi miktarlara ulaşmış durumdadır" dedi. İstanbul'un eşsiz tarihi ve kültürel zenginliklere sahip bir şehir olduğunu söyleyen Boodai, "Karşılıklı olarak İstanbul-Kuveyt arasında gerçekleşecek düşük tarifeli uçuşlarla, uygun uçuş saatleri ve rezervasyon işlemlerinin kolaylığı sayesinde yolcularımıza benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatacağız. İki şehir arasındaki sefer sayısını artırmak için sabırsızlanıyoruz. Yolcularımız, A320 uçaklarıyla gerçekleştirilecek seferlerde 19 Euro'dan başlayan fiyatlarla İstanbul ve Kuveyt'e uçacaklar" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Boodai, "Kuveyt ve Dubai olmak üzere 2 ana hareket merkezimiz bulunmaktadır. 30 ay içinde 26 direk uçuş rotasının lansmanı yapılmıştır. Deri koltuklu 6 yeni Airbus A320'den oluşan standart bir uçuş filosu bulunmaktadır" dedi. Bir basın mensubunun "İlk yılda ne kadar yolcu hedefliyorsunuz?" sorusu üzerine Boodai, "Henüz çok basit bir operasyonla başladık. Daha yüksek bir kapasite olacaktır. İstanbul gibi bir yere daha çok uçuş olması gerekiyor. Başlangıç olarak 3 uçuşla başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından katılımcılar hep birlikte kutlama pastasını kesti.

(MFY-RA-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Jazeera Aırways, İstanbul Seferlerine Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement