Nevgül Bilsel Safkan Kliksa'nın Genel Müdürlüğü'ne Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Nevgül Bilsel Safkan Kliksa'nın Genel Müdürlüğü'ne Başladı

Nevgül Bilsel Safkan Kliksa\'nın Genel Müdürlüğü\'ne Başladı

2005 yılından bu yana Sabancı Grup bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Nevgül Bilsel Safkan, kliksa.com Genel Müdürü olarak atandı.

15.11.2013 15:40  Güncelleme: 15:46

2005 yılından bu yana Sabancı Grup bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Nevgül Bilsel Safkan, kliksa.com Genel Müdürü olarak atandı. kliksa.com'un yeniden yapılanması çerçevesinde Ağustos ayı itibarıyla göreve başlayan Nevgül Bilsel Safkan, sahip olduğu deneyimi kliksa.com için kullanacak.

Nevgül Bilsel Safkan 1993 yılında İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduğu yıl Arthur Andersen'da Denetim Asistanı olarak profosyel iş hayatına başlayan Safkan, 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde Executive MBA programını tamamladı. 1995 yılında Karma International'da Finansal Kontrol Müdürü görevini üstlenen Safkan, ardından sırasıyla Superonline Finans Direktörlüğü ve Paxar Türkiye'de Finans ve BT Direktörlüğü görevlerini üstlendi.

2005 yılında Sabancı Grup bünyesine katılan Nevgül Bilsel Safkan, Marsa Kraft Foods Sabanci Gida San.ve Tic. A.Ş'de Finans Direktörü olarak göreve başladı. 2006 yılında Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.'de Finans Direktörlüğüne atanan Safkan, 2009 yılında Teknosa Finans Genel Müdür Yardımcılığı (CFO) sorumluluğunu üstlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Nevgül Bilsel Safkan Kliksa'nın Genel Müdürlüğü'ne Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement