Makro Teknik Ürün Gamını Genişletiyor - Son Dakika
Ekonomi

Makro Teknik Ürün Gamını Genişletiyor

Makro Teknik Ürün Gamını Genişletiyor

Havalandırma sektöründe köklü firmalar arasında yer alan Makro Teknik, Hvac komponentleri alanında sürdürdüğü üretimini önümüzdeki dönemde sektörün ihtiyaçları doğrultusunda arttırmayı hedefliyor.

10.06.2013 17:44

Havalandırma sektöründe köklü firmalar arasında yer alan Makro Teknik, Hvac komponentleri alanında sürdürdüğü üretimini önümüzdeki dönemde sektörün ihtiyaçları doğrultusunda arttırmayı hedefliyor.

Makro Tekniğin sektörde hizmetleri hakkında bilgi veren Makro Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdemir, "Sektöre hizmetlerimizin çıtasını yükselteceğiz. İşimiz hizmet. Geleceğe uzanan yol değişimle mümkün. Hem hizmetlerimize hem de ürünlerimize yeni eklemeler yapacağız. Önümüzdeki dönemde, sektörün ihtiyaç duyduğu birçok ürünü satış programımıza ekleyeceğiz. Sektörün ürün çeşitliliğinin servisini ve satışını üstlenmek gibi bir iddiamız var, diğer yandan doğru bir satış kanalımızın olması birçok üreticiyi de sistemin içine çekmektedir. Biz her yerden mal veya hizmet almayız, herkese de koşulsuz mal satmayız. Bizim için öncelik, tedarikçimiz olan firmaların, omurgası ve kimliği, kimliğimizi geliştirecek bir yerde olması, hizmet verdiğimiz firmaların da buna değer katmasını öncelik olarak görürüz. Tabii ki ürün ve hizmetlerindeki kalite de çok önemli. Her şeyden önce arkasında durabileceğimiz nitelikte firmalar ve ürünleri olmak zorunda. Hal böyle olunca firmasının omurgasına ve ürününe güvenen herkesle yolumuz kesişecektir" dedi.

"Kısa ve uzun vadeli hedefleri ile ilgili olarak ise kısa vadeli hedeflerimiz, geleceğe hazırlanmak, uzun vadeli hedefimiz de gelecekte tekrar geleceğe hazırlanmak. Şans geleceğe hazırlıklı olanlara güler. Geleceğe hazırlanmak ise bizim için kısa vadede ilk olarak yapılacak olan değişime kendimizden başlamak. İşte bu öncede söylediğim gibi eğitim çalışmaları sonrasında ürün çeşitliliğini ve satış programını genişletmek, uzun gelecekte ise, uluslararası bir firma olmak" diye konuştu.

"SEKTÖR EĞİTİM VE BİLGİ İLE İLERLER"

Özdemir, önümüzdeki günlerde sektörde rekabetin artacağını belirterek, "Gelecekte rekabetin artacağını, büyümenin değil küçülmenin avantaj olduğunu kavramış ve yüklerimizden kurtularak, daha hızlı ve dinamik bir yapıya doğru gitmekteyiz. Bunu da ancak eğitimle, bilgiyle yapabileceğimize inanıyoruz. Öyle sanıyorum ki, sektörde kişi başına düşen yıllık ciro miktarı en fazla olan firmalardan biriyiz. Üretim şirketlerinde kişi sayısını 75 bin Euro ile çarptığınızda durum vasat demektir. Bizde bu rakam iki katı değil üç katı değil çok daha fazladır. Firmamız küçük kalarak hem hareket kabiliyetini artırıyor hem de operasyon maliyetlerini düşürdükçe daha karlı ve rekabet kabiliyeti yüksek oluyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Makro Teknik Ürün Gamını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement