"Metro Market" Türkiye'deki 24'üncü Mağazasını Samsun'da Açtı - Son Dakika
Ekonomi

"Metro Market" Türkiye'deki 24'üncü Mağazasını Samsun'da Açtı

"Metro Market" Türkiye\'deki 24\'üncü Mağazasını Samsun\'da Açtı

Samsun'da Metro Toptancı Market'in Türkiye'deki 24'üncü mağazası Samsun'da açıldı. 15 milyon Euro'ya malolan mağazada 200 kişi istihdam edilecek.

25.12.2011 18:14

Samsun'da Metro Toptancı Market'in Türkiye'deki 24'üncü mağazası Samsun'da açıldı. 15 milyon Euro'ya malolan mağazada 200 kişi istihdam edilecek.

Açılışa, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Genel Müdür Özerkan, Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk mağazayı Samsun'da açtıklarını belirterek "2011 yılı için sözünü verdiğimiz 6 mağazanın da açılışını tamamladık. 15 milyon Euro yatırım değeri olan Samsun mağazamızda 200 kişiye iş imkanı sağladık. Bu yıl açtığımız 6 mağazada ise toplam 2 bin kişiye iş imkanı sunduk" dedi.

Dünyanın içinden geçtiği finansal zorluklar, belirsizlikler, global anlamda yatırım süreçlerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Özerkan, "Açtığımız 6 mağaza ile Türkiye'ye 120 milyon euronun üzerinde yatırım yaptık. Bu Metro'nun hem Türkiye'ye hem de Türk insanına olan güvenin en önemli göstergesidirö dedi.Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri daha sonra mağazayı gezerek bilgi aldı. 7 bin metrekare satış alanına sahip mağazada 40 binden fazla ürünün yer aldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 'Metro Market' Türkiye'deki 24'üncü Mağazasını Samsun'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement