Phonak'ın Türkiye'deki PR Ajansı A İletişim Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Phonak'ın Türkiye'deki PR Ajansı A İletişim Oldu

Phonak\'ın Türkiye\'deki PR Ajansı A İletişim Oldu

İşitme çözümleri alanında dünya lideri İsviçreli Phonak, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini A İletişim aracılığıyla yürütecek.

20.03.2013 14:56  Güncelleme: 12:03

İşitme çözümleri alanında dünya lideri İsviçreli Phonak'ın, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini A İletişim yürütecek. Phonak Türkiye, İsviçre kalitesi ve güvencesiyle işitme cihazları ve kablosuz iletişim sistemleri tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde dünya lideri olan Phonak'ın ileri teknolojili en yeni ürünlerini dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye pazarına sunuyor.

Phonak Türkiye Ülke Müdürü Mehmet Yıldırım, Phonak olarak , işitme problemi olan insanların çözümsüz kalmasını istemediklerini ve faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürdüklerini dile getirerek, işitme çözümleri alanında dünya lideri olan Phonak'ın, Türkiye pazarında da yerini sürdürebilir kılmayı hedeflediğini ifade etti.

A İletişim Ajans Başkanı Nurşen Erende, işitme teknolojileri alanında sektörünün öncü ve köklü şirketi olan Phonak'ın Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini yürütmekten gurur duyduğunu söyledi.

A İletişim'in hizmet sunduğu firmalardan bazıları ise Air France-KLM, Netlog Lojistik Grubu, Sodexo, ista Enerji, Umurbey Şarapları, CPP, Kardex Remstar, VeriFone, PhillipCapital, Bayındır Sağlık Grubu ve Sedef Ecer.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Phonak'ın Türkiye'deki PR Ajansı A İletişim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement