Şahinler Holding'in Turizmdeki İlk Yatırımı 'Tuttu' - Son Dakika
Ekonomi

Şahinler Holding'in Turizmdeki İlk Yatırımı 'Tuttu'

Şahinler Holding\'in Turizmdeki İlk Yatırımı \'Tuttu\'

Otel yatırımı için hemen hiçbir masraftan kaçınılmadığını aktaran Grannos Thermal Hotel Genel Müdürü Hüseyin Çiçek "Turizm yatırımlarına farklı otel ve inşaatlarla devam edecek olan Şahinler Holding, Grannos Thermal Hoteli büyük bütçeler harcayarak inşa etti" dedi.

07.07.2016 12:27

Otel yatırımı için hemen hiçbir masraftan kaçınılmadığını aktaran Grannos Thermal Hotel Genel Müdürü Hüseyin Çiçek "Turizm yatırımlarına farklı otel ve inşaatlarla devam edecek olan Şahinler Holding, Grannos Thermal Hoteli büyük bütçeler harcayarak inşa etti" dedi.

Geçtiğimiz yıl açılmasına karşın otelin başarılı bir sezon geçirdiğine işaret eden Çiçek "Önümüzdeki sezonda en büyük amaçlarımızdan bir tanesi yabancı turistlerin özellikle Ortadoğu'lu turistlerin ilgisini daha fazla çekmek... Onları gruplar halinde otelimize müşteri yapmak istiyoruz. Bu yüzden yaz aylarında Ortadoğu ülkelerinde gerçekleşen yaz kamplarını, otelimizde bulunan spor tesislerini genişleterek ve daha fazla branş ekleyerek buraya taşımayı planlıyoruz" dedi.

TEMEL HEDEF YERLİ TURİST

Çiçek konu ile ilgili açıklmasanını devamında şunları kaydetti: "Turizm fuarlarında yaptığımız görüşmelerde Kırgızistan ve Kazakistan gibi Türkmen ülkeleri

ile bağlantılar kurduk. Çok yakında bu bölgelerden gelen insanlarda  guruplar halinde müşterimiz olacak. Yurtdışı için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Fakat ilk göz ağrımız doğal olarak kendi insanımız yani yerli turistler."

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ

Amaçlarının, en çok bilinen ve tercih edilen termal otel olmak olduğunu aktaran Çiçek  "Bu amacımızı yavaş ve emin adımlarla gerçekleştireceğiz. Thermal otellerde bulunan şifalı sulardan çok daha etkili ve gerçekten şifa veren sulara sahip olmak zaman içinde bizi Vichy Kaplıcaları gibi uluslararası bir marka haline getirecek. Bunun sonrasında Şahinler Holding yine ultra lüks yeni yatırımlarla istihdam yaratıp ülkemizi tanıtmaya devam edecek. Çok uzun yıllardır hizmet veren termal oteller, ülkemizden ve dünyanın bir çok yerinden gelen turistlerin uğrak noktası konumunda. Bizim amacımız binlerce minerallere sahip şifalı sularımızın gerçekten diğer şifalı suların bulunduğu, otellerden çok daha fazla özelliğini dünyaya Grannos Thermal Hotel sayesinde duyurmak. Yoksa sıradan 5 yıldızlı lüks otellerden yada normal thermal hotellerden hiç bir farkımız kalmazdı" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Şahinler Holding'in Turizmdeki İlk Yatırımı 'Tuttu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement