Saraçoğlu'ndan Altın Tavsiyeler - Son Dakika
Ekonomi

Saraçoğlu'ndan Altın Tavsiyeler

Saraçoğlu\'ndan Altın Tavsiyeler

Bitkisel kürler ve doğal ürünler uzmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu’nu bayi açılışı için geldiği Bursa’da yüzlerce vatandaş karşıladı.

26.02.2016 15:57

Bitkisel kürler ve doğal ürünler uzmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nu bayi açılışı için geldiği Bursa'da yüzlerce vatandaş karşıladı. Vatandaşlar Saraçoğlu'na danışmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, 'Prof. Saraçoğlu' markasının bayi açılışı için Bursa'ya geldi. Saraçoğlu'nu görmek ve hastalıklarına çare bulmak için toplanan yüzlerce insan, mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sırada bekleyen vatandaşlara Saraçoğlu'nun bitki çaylarından ikram edildi. Mağazanın içinde vatandaşları kabul eden Prof. Dr. Saraçoğlu, herkesi tek tek dinledi. Saraçoğlu, anemi hastası bir vatandaşa kereviz ve ıspanak karışımı tavsiye ederken, vücutta fazla biriken demir için ise bir çay kaşığı kişniş tohumu kullanılmasını tavsiye etti.

İnönü Caddesi üzerinde açılan bayi ile birlikte Prof. Saraçoğlu markasının Türkiye'deki satış noktası 30'a ulaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Saraçoğlu'ndan Altın Tavsiyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement