Şekerbank'tan Kilisli Esnafa "Kahraman Kredi" - Son Dakika
Ekonomi

Şekerbank'tan Kilisli Esnafa "Kahraman Kredi"

Şekerbank\'tan Kilisli Esnafa "Kahraman Kredi"

Şekerbank, Kilis'in 91.kurtuluş gününe özel "Kahraman Kredi" kampanyası başlattı.

26.11.2012 12:40

Şekerbank, Kilis'in 91. kurtuluş gününe özel "Kahraman Kredi" kampanyası başlattı. Kilisli esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen "Kahraman Kredi" kampanyası, Kilis'in kurtuluş haftası nedeniyle Kilis şubesinde 26 Kasım-7 Aralık 2012 tarihleri arasında devam edecek.

Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Kilisli müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. 'Kahraman Kredi' kampanyası kapsamında Kilisli esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için, aylık yüzde 1,75 faizin uygulanacağı 'Kahraman Kredi', ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Yıldız, "Anadolu bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz" ifadelerini kullandı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Şekerbank'tan Kilisli Esnafa 'Kahraman Kredi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement