Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi 20 Eylül Cuma Günü İstanbul'da Toplanacak - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi 20 Eylül Cuma Günü İstanbul'da Toplanacak

Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi 20 Eylül Cuma Günü İstanbul\'da Toplanacak

2013 yılının ikinci TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısında, TÜSİAD üyeleri, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik gündemini bu alandaki uzmanlar ile istişare edecek TÜSİAD'ın 2013 yılı ikinci Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı 20 Eylül 2013...

16.09.2013 12:50

2013 yılının ikinci TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısında, TÜSİAD üyeleri, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik gündemini bu alandaki uzmanlar ile istişare edecek TÜSİAD'ın 2013 yılı ikinci Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı 20 Eylül 2013 Cuma günü İstanbul'da düzenlenecek. Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz tarafından yapılacak.

TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre 20 Eylül Cuma Günü İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek TÜSİAD YİK'in açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilecek bölümde, TÜSİAD üyeleri Türkiye'nin siyasi ve ekonomik gündemini, bu alandaki uzmanlar ile istişare ederek görüş alışverişinde bulunacak. Gündeme ilişkin tartışmalara kritik bir çerçeve kazandırmak amacıyla Konda Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü ve T24 İnternet Gazetesi Köşe Yazarı Bekir Ağırdır, ilgili konu başlıklarını yatay kesen bir toplumsal eğilim değerlendirmesini TÜSİAD üyeleri ile paylaşacak.

Ağırdır'ın sunumunun ardından, Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Uğur Gürses "Ekonomik Gelişmeler", İstanbul Ekonomi Danışmanlığı Yönetici Ortağı ve Ekonomi ve Dış Politika Araştırmalar Merkezi (EDAM) Başkanı Sinan Ülgen "Dış Politika" ve Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Fuat Keyman "Demokratikleşme Bağlamında Siyasi Reformlar" başlıklı konularda üyelere sunum yapacak. Uzmanların sunumlarının ardından üyelerle yapılacak olan istişare bölümü, basına kapalı olarak gerçekleşecek.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısı öncesi, 19 Eylül 2013 Perşembe akşamı, TÜSİAD'ın geleneksel Yüksek İstişare Konseyi kokteyli gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad Yüksek İstişare Konseyi 20 Eylül Cuma Günü İstanbul'da Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement