Like a Dragon: Ishin'in çıkış tarihi açıklandı - Son Dakika
Gamegar

Like a Dragon: Ishin'in çıkış tarihi açıklandı

Like a Dragon: Ishin\'in çıkış tarihi açıklandı

Sony'nin State of Play etkinliği sırasında SEGA'nın Japon tarihinin en ünlü devrimcisi olarak samuray dönemine son verdiğiniz oyunu Like a Dragon: Ishin'in Şubat 2023'te çıkış yapacağı duyuruldu.

14.09.2022 09:32

Sega of America'nın Küresel Topluluk Yöneticisi David Hinds'in PlayStation Blog'a yaptığı açıklamada Like a Dragon: Ishin!'in Şubat 2023'te dünya çapınca yayınlanacağını duyurdu.

LIKE A DRAGON: ISHIN ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

Like a Dragon: Ishin, Kyoto'nun kurgusal bir versiyonu olan 1860'ların Kyo'sunda benzersiz bir şekilde geçen aksiyon-macera tarihi gerilim filmidir. Diğer oyunlar Japon tarihinin daha önceki hikayelerini anlatırken, Ishin ikonik samuray döneminin nasıl ortadan kalktığının hikayesini deneyimlemenizi sağlar. Kahramanımız Sakamoto Ryoma, büyük ölçüde şogunluğu devirmek ve Japonya'yı radikal bir reforma sokmakla tanınan gerçek bir tarihsel figürdür. Like a Dragon: Ishin, Şubat 2023'te çıkış yapacak.

Like a Dragon: Ishin bu destansı tarihi hikayeyi anlatmak için tanıdık yüzler getiriyor. Hayranlar, kahramanımızı serideki önceki girişlerden Kazuma Kiryu olarak tanıyacaklar. Ishin'de Kiryu, Sakamoto Ryoma olarak rol alıyor ve ekibinin geri kalanını da beraberinde getiriyor. Goro Majima ve diğer Yakuza ünlüleri, Tokyo'nun gösterişli sokaklarını 1860'ların Kyo'sunun kaotik telaşı için takas eden bu kurgusal dünyada arkadaş ve düşman olarak Ryoma'ya katılıyor. Bu yeni karakter dinamikleri, sadece RGG stüdyosunun anlatabileceği bir hikayede bir dizi akıllara durgunluk veren bükülme ve dönüşle beklenmedik oldukları kadar heyecan verici.

UNREAL ENGİNE 4'TE İLK KEZ

Like a Dragon: Ishin, RGG stüdyosundan Unreal Engine 4 üzerine inşa edilen ilk oyundur ve Like a Dragon serisine şaşırtıcı grafik kalitesi getirmiştir. Unreal Engine 4'te geliştirmek, Ishin'in sürükleyici hikayesini RGG tarihindeki en sinematik hikayelerden biri haline getiren yeni dokuların ve diğer grafik detayların kilidini açtı.

Son Dakika Gamegar Like a Dragon: Ishin'in çıkış tarihi açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement