Gelinlik Firmasından Kara Cumaya, 'Hayırlı Cuma' Tepkisi - Son Dakika
Genel

Gelinlik Firmasından Kara Cumaya, 'Hayırlı Cuma' Tepkisi

Gelinlik firmasından Kara Cumaya, 'Hayırlı Cuma' tepkisi Kara Cuma gelinlik firmasını kızdırdıERZİNCAN - ABD merkezli 'alışveriş çılgınlığı' kampanyasına 'Kara Cuma' adı verilerek Müslümanların kutsal gününe hakaret edilmesine Erzincan da ki bir gelinlik firmasından sert bir tepki geldi.

29.11.2017 15:05

Gelinlik firmasından Kara Cumaya, 'Hayırlı Cuma' tepkisi

Kara Cuma gelinlik firmasını kızdırdı

ERZİNCAN - ABD merkezli 'alışveriş çılgınlığı' kampanyasına 'Kara Cuma' adı verilerek Müslümanların kutsal gününe hakaret edilmesine Erzincan da ki bir gelinlik firmasından sert bir tepki geldi.

Miss Moda Evi İşletme sahiplerinden Serkan Türk, ABD merkezli 'alışveriş çılgınlığı' kampanyasına 'Kara Cuma' adı verilerek Müslümanların kutsal gününe hakaret edilmesine kayıtsız kalmayarak, "Hayırlı Cuma" ismini verdiği kampanya ile işyerindeki 10 gelinliği ihtiyaç sahibi gelinlere hediye edeceğini işyerine astığı afişle duyurdu.

Erzincan da faaliyet gösteren Miss Moda Evi İşletme sahiplerinden Serkan Türk isimli vatandaş yaptığı açıklamada mübarek Cuma gününü kimsenin karalamaya hakkı olmadığını belirterek, Kara Cuma kampanyasına tepki için Miss Moda Evi olarak "Hayırlı Cuma" ismiyle bir kampanya başlattıklarını, bu sayede ise en az 10 gelinliği ihtiyaçlı ailelere hediye edeceklerini söyledi. Tüm firmalarında bu tür tepki kampanyalarıyla başlatmış olduğu "Hayırlı Cuma" kampanyasına destek vermelerini istedi.

Gelinlik Firmasından Kara Cumaya, \'Hayırlı Cuma\' Tepkisi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Gelinlik Firmasından Kara Cumaya, 'Hayırlı Cuma' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement