Türkiye'nin En Büyük İkinci Şehitliğinde 102'inci Yıl Anıldı - Son Dakika
Genel

Türkiye'nin En Büyük İkinci Şehitliğinde 102'inci Yıl Anıldı

Türkiye'nin en büyük ikinci şehitliğinde 102'inci yıl anıldı Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde ölümsüz kahramanlar törenlerle anıldıEDİRNE - Şehit sayısı olarak Türkiye'nin en büyük ikinci şehitliği konumunda bulunan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde ölümsüz kahramanlar, törenlerle anıldı.

18.03.2017 12:13

Türkiye'nin en büyük ikinci şehitliğinde 102'inci yıl anıldı

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde ölümsüz kahramanlar törenlerle anıldı

EDİRNE - Şehit sayısı olarak Türkiye'nin en büyük ikinci şehitliği konumunda bulunan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde ölümsüz kahramanlar, törenlerle anıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma törenleri kapsamında, 102'inci yıl anma törenleri Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde gerçekleştirildi.

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği'nde düzenlenen törene Edirne Valisi Günay Özdemir, 54'ncü Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve şehit aileleri katıldı.

Şehitlikte saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Törende Edirne Valisi Günay Özdemir, 54'ncü Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan anıta çelenk koydu. Şehitlerin anısına anıta koyulan çelenklerin ardından Mehmetçik saygı atışında bulundu.

Edirne Valisi Özdemir'in, ziyaret defterini imzalamasının ardından Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm ise, şehitler için dua gerçekleştirdi. Edirne protokolü ve katılımcılar şehitliğe kırmızı karanfiller bıraktı.

(KU-

Türkiye\'nin En Büyük İkinci Şehitliğinde 102\'inci Yıl Anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Türkiye'nin En Büyük İkinci Şehitliğinde 102'inci Yıl Anıldı - Son Dakika


Advertisement