14 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika
Güncel

14 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu

14 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu

Yığılca'dan Ereğli'ye gelen Emre Öztürk(14), plajlar mevkiindeki Mevraltı sahilinde denize girdikten bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu.

30.06.2013 22:12  Güncelleme: 14:49

Düzce'nin Yığılca İlçesi'nden Dayısı Şaban Sağlam ve amcası Muhsin Öztürk ile gezmek için Ereğli'ye gelen 14 yaşındaki Emre Öztürk, plajlar mevkiindeki Mevraltı sahilinde denize girdikten bir süre sonra dalgalara kapılarak kayboldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine eğlen Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar, denizde yaptıkları aramada Öztürk'ü bularak kıyıya çıkardı.

Plajda bekleyen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Öztürk, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı haber alarak hastaneye gelen Öztürk'ün yakınları gözyaşlarını tutamadı. Ereğli Belediyesi Plaj tesisleri Cankurtaranı Yıldıray Ağar, havanın birden bozmasıyla denizde oluşan dalga sonrasında Öztürk'ün kıyı şeridinde boğulduğunu ve gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa bindirdiklerini söyledi.

Öte yandan vatandaşların bir kişinin daha boğulmuş olabileceği ihbarı üzerine sahil güvenlik ekipleri ve Ereğli Belediyesi İtfaiyesine bağlı dalgıçlar denizde yaptığı aramadan sonuç çıkmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement