15 Temmuz şehitleri Küçükçekmece'de anıldı - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz şehitleri Küçükçekmece'de anıldı

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu tarafından hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde Küçükçekmece'de anma programı düzenlendi. Programa Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Tunç, programda yaptığı konuşmada, aziz milletimizin şehitlerimiz ve gazilerimizin yüzü hürmetine yaşadığını belirtti ve tüm şehitlere rahmet, gazilere ise acil şifalar diledi.

15.07.2023 01:06

15 Temmuz şehitleri Küçükçekmece'de anıldı

İSTANBUL - 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu tarafından hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde Küçükçekmece'de anma programı düzenlendi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Platformu tarafından anma programı düzenlendi. Programa Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç ve dernek üyeleri katıldı.

"Aziz milletimiz şehitlerimiz ve gazilerimizin yüzü hürmetine yaşıyoruz"

Programda konuşan Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç " Bugün Küçükçekmece'de 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anmaya vesile olan bir sivil toplum kuruluşumuzun içerisindeyiz. Burada sizinle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın ve devlet büyüklerimizin çağrısı üzerine milletin meydanlara ve sokaklara akın akın gelmesiyle FETÖ'cü hain terör örgütünün tüm mensuplarını tabiri caizse ekarte edip milletimize karşı girişilen hain darbe girişimini bertaraf eden aziz milletimiz, aziz şehitlerimiz ve değerli gazilerimizin yüzü hürmetine bugün yaşıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz. Biz bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bizim onlara karşı çok büyük borcumuz var. Emanetlerine de çok büyük borcumuz var. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

15 Temmuz şehitleri Küçükçekmece\'de anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz şehitleri Küçükçekmece'de anıldı - Son Dakika


Advertisement