19 Mayıs'ta Gençlik İçin Narköy'de Umut Tohumları Ekiyoruz   - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs'ta Gençlik İçin Narköy'de Umut Tohumları Ekiyoruz

19 Mayıs\'ta Gençlik İçin Narköy\'de Umut Tohumları Ekiyoruz  

'19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı', Narköy'de; gençlerle yan yana, anlamlı bir dizi etkinlik ve atölye çalışmaları eşliğinde kutlanacak.

17.04.2015 10:33

Ekolojik Turizm Merkezi Narköy, gençlerin en anlamlı bayramı olan 19 Mayıs'ı kutlamak için hazır... 19 Mayıs Salı gününü, Narköy'de unutulmaz bir doğa deneyimi ile yaşayacak olan gençler; geleceğimiz olan tohumları, önemini kendileri deneyimleyerek ekecek...

Narköy'ün konsept yöneticisi, 1000'in üzerinde atalık tohum ile oluşan tohum bankasının yaratıcısı ve tüm konukların 'Nar Anne'si Nardane Kuşçu; tohum ekme etkinliğinin dışında, isteyen gençlerle peynir ve ekmek yapım atölyesinde buluşacak.

Katılımcı gençler, doğanın tüm güzelliğini gözler önüne seren Narköy ormanında dilerse çiftlik hayvanlarını ziyaret edecek, yabani meyve ve bitki toplamak üzere rehberli yürüyüş yapacak, gün boyunca Narköy mahsulü ile hazırlanan organik yemek ve atıştırmalıklar eşliğinde uzun masa sohbetlerinde günün keyfini çıkaracak ve akşam saatlerinde ateş başı sohbetinde söylenecek şarkılarla günün anlamını paylaşacak...

Dinlendirici vadinin seyir keyfini deneyimleme fırsatı yakalayacak olan konuklar, şehir yaşamına kısa bir mola vermek için, İstanbul'a 1,5 saat uzaklıktaki Narköy'ü tercih edebilirler. Aynı zamanda minimalist ve doğa ile uyumlu olarak dizayn ve inşa edilmiş odalarda konaklayabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 19 Mayıs'ta Gençlik İçin Narköy'de Umut Tohumları Ekiyoruz   - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement