19 Yaşındaki Genç 22 Gün Verdiği Hayat Mücadelesini Kaybetti - Son Dakika
Güncel

19 Yaşındaki Genç 22 Gün Verdiği Hayat Mücadelesini Kaybetti

19 Yaşındaki Genç 22 Gün Verdiği Hayat Mücadelesini Kaybetti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 20 Haziran günü motosikleti ile evine giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 19 yaşındaki Metin Erdem, 22 gündür verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

10.07.2015 17:28

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Haziran günü motosikleti ile evine giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 19 yaşındaki Metin Erdem, 22 gündür verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

Olay, İnegöl OSB 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Ticaret ve Sanayi Odası istikametinden Metal Sanayi istikametine ilerleyen Metin Erdem yönetimindeki 16 KDH 83 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyreden 16 PC 417 plakalı kamyoneti solladı. Bu sırada kamyonetin sokağa dönmeye çalışmasıyla birlikte sol dikiz aynasına çarpan motosiklet sürücüsü, yolun solundaki park halinde olan 16 PF 202 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada motosikletten fırlayan sürücü Metin Erdem ağır yaralanırken, arkasında oturan 39 yaşındaki Hamza Kısacık hafif yaralandı. 112 ekipleri tarafından iki kişi İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. Durumu ağır olan Metin Erdem daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Burada 20 gün hayatta kalma mücadelesi veren Erdem, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

İnegöl Ticaret Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında mezun olan oğlunun ölüm haberini alınca gözyaşlarını tutamayan Ramazan Erdem, "Liseyi bitirdi, üniversite hayaliyle yaşıyordu. En büyük hayali çok iyi muhasebeci olmaktı" dedi.

Kazayla ilgili soruşturmayı İnegöl Cumhuriyet Savcılığı başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 19 Yaşındaki Genç 22 Gün Verdiği Hayat Mücadelesini Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement