2014 Historic Ralli Şampiyonasında Zafer Podyumunun Üç Basamağında Bonus Unifree Parkur Racing... - Son Dakika
Güncel

2014 Historic Ralli Şampiyonasında Zafer Podyumunun Üç Basamağında Bonus Unifree Parkur Racing...

2014 Historic Ralli Şampiyonasında Zafer Podyumunun Üç Basamağında Bonus Unifree Parkur Racing...

İstanbul-dha son yıllarda ulusal ralli şampiyonasına yakın ilgi görmekte olan Türkiye Historic Ralli Şampiyonası'nda 7 senedir üst üste Türkiye Historic Ralli şampiyonu olarak kırılması güç bir rekora imza atan, Bonus Unifree Parkur Racing takımı 2014 sezonunda sadece şampiyonluğu değil ikincilik ve üçüncülükleri de alarak büyük bir başarıya imza attı.

16.02.2015 12:10

İstanbul-dha

son yıllarda ulusal ralli şampiyonasına yakın ilgi görmekte olan Türkiye Historic Ralli Şampiyonası'nda 7 senedir üst üste Türkiye Historic Ralli şampiyonu olarak kırılması güç bir rekora imza atan, Bonus Unifree Parkur Racing takımı 2014 sezonunda sadece şampiyonluğu değil ikincilik ve üçüncülükleri de alarak büyük bir başarıya imza attı.

Parkur Racing 2014 sezonunda Bonus, Unifree Duty Free ana sponsorluğu, Technospray ve Evans Waterless Engine Coolants co-sponsorluğu ile Kategori 2 de Ford Escort MK2 ile Engin Kap-Başar Yavuz ve Kerem Üstünkaya- Özden Yılmaz, Kategori 1 de Tofaş 131 ile Burak Türkan- Murat Yıldırım dan oluşan ekipleri ile Türkiye Historic Ralli Şampiyonasında start aldılar.

Parkur Racing 7 yarışlık sezon sonunda Türkiye Historic Ralli Şampiyonasında Engin Kap-Başar Yavuz ikilisi ile 7'inci kez şampiyon olurken Kerem Üstünkaya-Özden Yılmaz ikilisi ile Türkiye ikinciliğini ve Kategori 2 birinciliğini kazandı.

Burak Türkkan-Murat Yıldırım ikilisi ile de şampiyonanın üçüncülüğünü de kazanarak kırılamayacak bir rekora imza attı.

Bu başarılarının yanı sıra Türkiye Ralli Şampiyonasında Bayan Co-pilotlar birinciliğini, N4 sıfında üçüncü olan Ercan Kazaz ile yarışan Emire Cantürk Eren ile kazanan Parkur Racing, Burcu Burkut Erenkul'un bayan pilotlar üçüncülüğü ile 2014 ralli sezonunu başarılı bir şekilde kapatmış oldu.

Bonus Unifree Parkur Racing takımının bu sene ilk kez yer aldığı V1 Challenge da ise Burak Türkkan pilotajında 6 yarış sonunda V1 Challenge Master Cup serisinde Türkiye ikincisi olarak 2014 başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2014 Historic Ralli Şampiyonasında Zafer Podyumunun Üç Basamağında Bonus Unifree Parkur Racing... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement