21. İstanbul Caz Festivali - Son Dakika
Güncel

21. İstanbul Caz Festivali

21. İstanbul Caz Festivali

Festival programına yeni konserler eklendi.

20.06.2014 15:39

21. İstanbul Caz Festivali programına yeni konserler eklendi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda bu yıl 21'incisi düzenlenen festival, 1-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Festival programında yapılan değişiklik kapsamında, Polonyalı piyanist, besteci ve yapımcı Leszek Mozdzer, İsveçli basçı, çellist, besteci ve aranjör Lars Danielsson ile İsrailli vurmalı çalgılar ustası Zohar Fresco'dan oluşan "Mozdzer Danielsson Fresco Trio" sahne alacak.

Üçlünün sahne performansından sonra ise Polonyalı trompetçi ve besteci Thomas Stanko konser verecek.

Thomas Stanko ve öncesinde sahne alacak Mozdzer Danielsson Fresco Trio, 3 Temmuz'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak.

" Afrika'nın en önemli divası" ve "Afrika müziğinin tartışmasız kraliçesi" olarak nitelendirilen Angelique Kidjo, 14 Temmuz'da Feriye Lokantası'nda caz severlerin karşısında olacak.

Bugüne kadar dünyanın dört bir yanında birçok konser veren Angelique Kidjo, İstanbul'daki ilk solo konserini 21. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirecek.

Hugh Masekela konseri yerine aynı tarihte aynı mekanda düzenlenecek Angelique Kidjo konserinde, Hugh Masekela konseri için alınan biletler geçerli olacak.

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye, "caz.iksv.org" adresinden ulaşılabilir. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 21. İstanbul Caz Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement