21 Kilometre Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Güncel

21 Kilometre Pedal Çevirdiler

21 Kilometre Pedal Çevirdiler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 21 kilometre boyunca pedal çeviren yüzlerce bisikletçi, kutlamaların en renkli ve heyecanlı görüntülerini oluşturdular.

20.05.2015 13:28  Güncelleme: 15:29

Kadıköy, Kalamış Atatürk Parkı'nda başlayan bisiklet turuna katılan her yaştan bisikletçi, taşıdıkları Türk Bayraklarıyla pedal çevirdi. Bostancı'dan Kadıköy Altıyol'a kadar devam eden bisiklet turunda, sporcular İskele Meydan'ında hep beraber İstiklal Marşı'nı okudu. Yaklaşık 3 saat süren tur, Kalamış sahilinde son buldu.

Gencinden yaşlısına bir çok insanın katılımıyla sabahın erken saatlerinde başlayan Kadıköy'deki etkinliklere, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve İlçe Spor Müdürü Tarkan Mercul, Atatürk anıtı önüne çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. Törenin ardından Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi Kalamış Atatürk Parkı'nda bir araya gelen yüzlerce genç de, çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

19 Mayıs kutlamalarının en anlamlı görüntüsü ise, yelkencilerin tekneleriyle çevirdikleri su üzerindeki büyük Atatürk posteri oldu. Gün boyu süren kutlamalarda: Rodeo, canlı langırt, dev bowling, şut becerisi, kareoke, xbok oyun konsolu, salto trambolin, bungee run, gladyatör ve tırmanma duvarı ile çeşitli eğlenceler düzenlendi. Kızlı- Erkekli yapılan veleybol ve futbol müsabakaları da kutlamalara ayrı bir hava katarken; Pilli Bebek, Yasemin Mori ve Mabel Matiz verdikleri konserle gençleri coşturdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 21 Kilometre Pedal Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement