29 Şubat'ta Dünya Evine Girdiler - Son Dakika
Güncel

29 Şubat'ta Dünya Evine Girdiler

29 Şubat\'ta Dünya Evine Girdiler

Edirne’de, Buse Çetinkaya (18) ile Sabri Günaydın (30) çifti, 4 yılda bir takvimlere yansıyan 29 Şubat’ta dünya evine girdi.

29.02.2016 15:32

Edirne'de, Buse Çetinkaya (18) ile Sabri Günaydın (30) çifti, 4 yılda bir takvimlere yansıyan 29 Şubat'ta dünya evine girdi. Genç çift, özellikle bugünü seçmediklerini, nikah tarihini tesadüfen 29 Şubat'a aldıklarını söyledi.

Sabri ve Buse çifti, Edirne Belediyesi Nikah Salonu'nda dünya evine girdi. 4 yılda bir gelen 29 Şubat'ta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından nikahları kıyılan Buse ve Sabri çifti, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak yerine her yıl Sevgililer Günü'nde kutlamayı tercih edeceklerini söyledi.

"BİZİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU"

Edirne'nin Meriç ilçesinde yaşayan Sabri Günaydın, eşi Buse Çetinkaya ile köylerinde tanıştığını belirterek, "Tanışma sürecimizden sonra evlenmeye karar verdik. 29 Şubat tarihini özellikle seçmedik, tamamen denk geldi. Biz de burada öğrendik, bizim için de aslında sürpriz oldu. Evlilik yıl dönümümüzü 4 yılda bir kutlamak yerine her yıl Sevgililer Günü'nde kutlamayı tercih edeceğiz" dedi.

"ERKEKLER BU TARİHİ ÖZELLİKLE TERCİH EDİYOR"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da doğum, evlilik gibi önemli günleri 29 Şubat'a denk gelenlerin özel günlerini 4 yılda bir kutlamak zorunda kaldığını hatırlatarak, "Bu nedenle, evlenmek isteyen ancak hayatlarının en mutlu gününü 4 yılda bir gelen bu tarihe denk getirmek istemeyen çiftler var. Ancak bazen erkekler bu tarihi özellikle tercih ediyor. Sanırım bu kez de Sabri bey istedi" diyerek, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 29 Şubat'ta Dünya Evine Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement