3 Çocuk Annesi Kadın Kasaplıkla Geçimini Sağlıyor - Son Dakika
Güncel

3 Çocuk Annesi Kadın Kasaplıkla Geçimini Sağlıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 53 yaşındaki Ayşe Demirci'nin pişen tavuklardan alması Tavukları paketleyip müşteriye vermesi Ayşe Demirci ile röportaj Dükkanda çalışmasından detaylar Ayşe Demirci'nin kızıyla röportaj Ayşe Demirci'nin bir müşteriye tavuk vermesi Müşteri ile röportaj 3 çocuk annesi kadın kasaplıkla geçimini sağlıyor Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Ayşe Demirci, eşinin vefatının ardından başladığı kasaplık mesleğini 8 yıldır sürdürüyor Demirci: "Yuvamı ayakta tutabilmek için 'iş başa düştü' diyerek koca mesleğini devam ettirdim. Kazandığım parayla çocuklarımı büyüttüm" Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Ayşe Demirci, eşinin ölümünün ardından başladığı kasaplık mesleğini 8 yıldır sürdürüyor.

07.03.2016 18:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

53 yaşındaki Ayşe Demirci'nin pişen tavuklardan alması

Tavukları paketleyip müşteriye vermesi

Ayşe Demirci ile röportaj

Dükkanda çalışmasından detaylar

Ayşe Demirci'nin kızıyla röportaj

Ayşe Demirci'nin bir müşteriye tavuk vermesi

Müşteri ile röportaj 3 çocuk annesi kadın kasaplıkla geçimini sağlıyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Ayşe Demirci, eşinin vefatının ardından başladığı kasaplık mesleğini 8 yıldır sürdürüyor

Demirci:

"Yuvamı ayakta tutabilmek için 'iş başa düştü' diyerek koca mesleğini devam ettirdim. Kazandığım parayla çocuklarımı büyüttüm"

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Ayşe Demirci, eşinin ölümünün ardından başladığı kasaplık mesleğini 8 yıldır sürdürüyor.

Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yıl önce vefat eden eşi Recep Ali Demirci'nin mesleğini devraldığını, bir yandan eşinden kalan borçları ödemeye çalışırken diğer taraftan da çocuklarına hem anne hem baba olmaya çalıştığını söyledi.

Sekiz yıldır hiçbir sosyal faaliyeti olmadan saat 08.00'den 21.00'e kadar çalışarak ailesinin geçimini sağladığını ifade eden Demirci, "Eşim öldüğünde çocuklarımız küçüktü ve çok borcumuz vardı. Oğlumun biri askerdi, evliydi ve küçük çocukları vardı, diğer çocuklarım da okuyordu. Büyük bir boşlukta kaldım, düşündüm ve dükkanı işletmekten başka bir çarem yoktu. Yuvamı ayakta tutabilmek için 'iş başa düştü' diyerek koca mesleğini devam ettirdim. Kazandığım parayla çocuklarımı büyüttüm, iki çocuğumu askere gönderdim, bir taraftan da borçları ödedim" diye konuştu.

Demirci, "Benim yaptığım iş erkek işi, kolay kolay kimse yapamaz hele tek başına çeviremez ama mecburen ayakta kalmak için yaptım. Sekiz senedir benim hiçbir sosyal hayatım olmadı. Kendime ayırdığım bir günüm dahi olmadı. Buna rağmen çocuklarıma ekmek parası götürebildiğim için çalışmaktan mutlu oldum" dedi.

Ayşe Demirci, iş yerinde kendisini gören müşterilerinin ilk zamanlar şaşkınlık yaşasa da artık bu duruma alıştıklarını ve onların da destek olmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

3 Çocuk Annesi Kadın Kasaplıkla Geçimini Sağlıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 3 Çocuk Annesi Kadın Kasaplıkla Geçimini Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement