"30 Ağustos'u Halkımızdan ve Ordumuzdan Çaldılar" - Son Dakika
Güncel

"30 Ağustos'u Halkımızdan ve Ordumuzdan Çaldılar"

"30 Ağustos\'u Halkımızdan ve Ordumuzdan Çaldılar"

Atatürk'ün yaveri Kılıç Ali'nin oğlu Altemur Kılıç, ailesiyle Atatürk Anıtı'nın önünde saygı duruşunda bulundu.

30.08.2012 17:27

Atatürk'ün yaveri Kılıç Ali'nin oğlu Altemur Kılıç, ailesiyle Atatürk Anıtı'nın önünde saygı duruşunda bulundu. Kılıç, "30 Ağustos'u halkımızdan ve ordumuzdan çaldılar" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'nın önüne gelen 88 yaşındaki gazeteci-yazar Kılıç, eşi ve manevi torunlarıyla birlikte Ata'ya saygı duruşunda bulundu. "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı halkımızdan ve ordumuzdan çaldılar" diyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimse ordumuzdan bu zaferi çalamaz, çalmaması da gerekiyor ama maalesef çalıyorlar. Bugün bunun için bilhassa buraya geldim. Eşim ve ben asker evlatlarıyız, ölmeden önce ordumuza son defa şükranlarımızı belirtmek istedik. Bu bayram ordunun bayramıdır. 30 Ağustos, Cumhuriyet'in yolunu açan, devrimlerin yolunu açan bayramdır."

"BUGÜNKÜ SİYASETTEN HİÇBİR BEKLENTİM YOK"

Ülkede bugün yaşanan tüm kargaşaya rağmen Türk ordusuna güvendiğini ve ordunun her türlü melanetin altından kalkabileceğini belirten Kılıç, Türk siyasetinin bugün geldiği konumdan hiçbir beklentisi olmadığını da sözlerine ekledi. Kılıç, bundan sonra, bilhassa gençlerin bu değerlere ve siyasete düzgün bir şekilde sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Bunun için bugün bu iki manevi torunumuzu buraya getirdik. Onların da bu bilinç içinde büyümesini istiyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız ileride inşallah Atatürk'ün onlara emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ve ordumuzu koruyan bireyler olurlar" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel '30 Ağustos'u Halkımızdan ve Ordumuzdan Çaldılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement