7/24 Operasyon Merkezi Çözümleri - Son Dakika
Güncel

7/24 Operasyon Merkezi Çözümleri

7/24 Operasyon Merkezi Çözümleri

HP, Procter & Gamble'a ürünlerinin fabrikadan, alışveriş sepetlerine taşınması için gerekli teknoloji çözümlerini sunacak.

25.06.2012 15:02

HP, Procter & Gamble'a 7/24 Operasyon Merkezi Çözümleri Sağlayacak

HP Kurumsal Hizmetler, Procter & Gamble'a (P&G) 7/24 Operasyon Merkezi çözümleri sağlamak için uzun süreli bir anlaşma imzaladı. HP'nin sunduğu teknoloji çözümleri ve BT hizmetleri ile işletilecek operasyon merkezi, hızlı tüketim malları pazarı lideri olan Procter & Gamble'ın ürünlerini, fabrikadan üretimden, perakende satış mağazalarına en hızlı ve verimli şekilde taşıması için gereken operasyon ortamını sağlayacak.

HP bu anlaşma çerçevesinde P&G'nin üretim, tedarik zinciri otomasyonu, ödeme emri otomasyonu, dağıtım ve mali yıl işlemleri gibi kritik iş süreçlerinin güvenilirliği ile sürekliliğini sağlayan kapsamlı sistemlerden sorumlu olacak.

HP ayrıca, P&G'nin Bilgi Teknolojileri Operasyonları Entegrasyon Hizmetini yöneterek standart yazılım araçları, iş süreçleri ve entegre denetim masası yoluyla P&G ve BT çözüm ortakları arasındaki iletişimi güçlendirecek. Yeni model, P&G'nin diğer çözüm sağlayıcılara kolayca bağlanmasına imkan vererek inovasyonu hızlandırıp maliyetleri düşürecek ve P&G hizmet kalitesini arttıracak.

Procter & Gamble Küresel İş hizmetleri Grup Başkanı ve BT Direktörü Filippo Passerini, "HP Kurumsal Hizmetler'in bize kesintisiz sağladığı katma değer ve hizmet kalitesinden son derece memnunuz. 7/24 vizyonu bir konsept olmanın ötesinde, kritik iş süreçlerimizde sürekliliği sağlamaktadır. HP ekibi kalite ve esneklik sağlamaktaki tecrübesini kanıtlamıştır" dedi.

HP, pazar taleplerini karşılamak üzere daha ölçeklenebilir bir ortam sağlamak için P&G'ye sunmakta olduğu hizmetlerde otomasyonu arttırarak bu hizmetleri daha da basitleştirip entegrasyonu geliştirecek. 7/24 sistem dönüşümü, HP Kurumsal Bulut Hizmetleri'ni kullanarak P&G'nin temel BT altyapısının konsolidasyonu ve karma bulut yapılarına geçişle sağlanacak. Bu kapsamda yedekli güvenlik önlemleri alınacak ve yeni süreçler geliştirilecek. HP, bulut bilişime geçişin temelini oluşturan bütünleşik altyapı için HP 3PAR Depolama ile HP Network çözümlerinin yanı sıra HP VMware Sanallaştırma yazılımı ve HP TippingPoint saldırı önleme sistemini kullanacak. HP Finans ve Muhasebe İş Süreçleri Dış Kaynaklandırma Hizmetleri ise P&G'nin tedarik süreçlerini dijital ortama aktaracak.

HP İdari Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Hizmetler Genel Müdürü John Visentin, "Bugünün ortamında pazar payını arttırmak ileri teknoloji destekli yenilikçi iş modelleri gerektiriyor. Bu önemli anlaşma ile P&G iş süreçleri hakkında sahip olduğumuz bilgiyi en iyi HP teknolojileri ile birleştirerek P&G'nin 1 milyar tüketiciye daha erişme hedefine yardımcı olacak iş odaklı sonuçlar sağlayacağız" dedi.

HP, sekiz yıldan uzun bir süredir Procter & Gamble'ın altyapısı ve uygulama ortamları ile çeşitli iş süreçlerini destekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 7/24 Operasyon Merkezi Çözümleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement