AB Genel Sekreter Yardımcısının Ziyareti - Son Dakika
Güncel

AB Genel Sekreter Yardımcısının Ziyareti

AB Genel Sekreter Yardımcısının Ziyareti

Başbakanlık Avrupa Birliği Genel Sekreterliği, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, Vali Nurullah Çakır'ı Makamında Ziyaret Etti.

29.09.2010 22:28  Güncelleme: 22:30

AB Uyum, Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu Genişletilmiş Kurul Toplantısı'na katılmak üzere Çorum'a gelen AB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet CANGİR, Vali Nurullah ÇAKIR'ı makamında ziyaret etti.

Vali Nurullah ÇAKIR, ziyareti esnasında yaptığı açıklamada AB Genel Sekreterliği'nin AB Uyum, Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu adında alt birimlerin iller genelinde kurulması, AB uyum sürecinin bütün illerde yerel bazda doğru ve hızlı bir şekilde tanıtımının yapılması ve bununla ilgili olarak Çorum'da çalışmaların başlatılmış olmasının önem arz ettiğini söyledi.

Bu çerçevede Mehmet CANGİR'in AB konusunda bizleri bilgilendirmek için burada olduğunu belirti. AB sürecine entegre olmak konusunda, diğer iller arasında Çorum'un en iyi yeri alarak, başarılı olacağına inandığını belirten Vali Nurullah ÇAKIR, Çorum'da oluşturulan AB Uyum, Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu'nun diğer illerdeki uygulamaları da dikkate alacak şekilde çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağını belirtti.

Vali Nurullah ÇAKIR, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mehmet CANGİR'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AB Genel Sekreter Yardımcısının Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement