ABD'de Başkanlık Töreni - Son Dakika
Güncel

ABD'de Başkanlık Töreni

ABD\'de Başkanlık Töreni

Ünlü şarkıcı Beyonce, ABD Başkanı Barack Obama'nın Kongre bahçesindeki halka açık yemin töreninde ABD'nin ulusal marşını seslendirdi.

21.01.2013 23:45

Ünlü şarkıcı Beyonce, ABD Başkanı Barack Obama'nın Kongre bahçesindeki halka açık yemin töreninde ABD'nin ulusal marşını seslendirdi.

Beyonce, ABD Donanma Bandosu eşliğinde etkileyici performansıyla beğeni topladı ve marşın bitiminde Kongre'nin bahçesini dolduran 800 bine yakın Amerikalıdan alkış aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı, 2009 yılında Obama'nın ilk balosunda da "At Last" adlı parçayı seslendirerek, dikkatleri üzerine çekmişti.

-Ünlülerden Obama'ya övgü-

Töreni izlemeye gelen Amerikalılar arasında ünlü isimler de vardı.

Seyircilerin tezahüratla karşıladığı ünlülerden şarkıcı Katy Perry,

"Obama'ya hayran olduğunu" söyledi.

Şarkıcı sevgilisi John Mayer ile özel davetlilerin bulunduğu bölümde töreni izleyen Perry, "Bu, inanılmaz bir gün, çünkü Obama'ya hayranım" dedi.

Oyuncu Jeffrey Wright, "Obama, zor çağımıza uygun bir lider" ifadesini kullanırken, oyuncu Marlon Wayans da Obama'nın ikinci kez başkan seçilmesinden memnun olduğunu belirterek, ABD Başkanı'nın Kongre'deki Cumhuriyetçi rakiplerine atıfta bulundu ve "Umarım birlikte çalışabilirler. Bugün herkes nazik ancak biliyorsunuz tek başına hiç birşey yapılamaz" diye konuştu.

Muhabir: Duygu Bayar Ekren - Şeyma Tahan/ AP/AFP

Yayıncı: Tarkan Demir - WASHİNGTON

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'de Başkanlık Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement