Abdulkadir Çat Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Abdulkadir Çat Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Abdulkadir Çat 8. sınıflara yönelik olarak 28-29 Kasım tarihlerinde Ortak Sınav'a girecek öğrencilere zihin açıklığı ve başarılar diledi.

28.11.2013 12:32

Başkanı Abdulkadir Çat Ortak Sınav Uygulamasına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ortaöğretime geçiş uygulaması çerçevesinde 8. sınıflara yönelik olarak 28-29 Kasım 2013 tarihlerinde Ortak Sınav'a girecek öğrencilere zihin açıklığı ve başarılar diledi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yayınladığı mesajda;" Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sınavlarını her türlü endişe ve kaygıdan uzak, stressiz geçirmeleri ve emeklerinin karşılıklarını almaları en büyük temennimizdir" dedi.

Başkan Çat mesajının devamında ise şu cümlelere yer verdi: "Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor; Velilerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.

Uzun bir hazırlık sürecinin ardından kendi gelecekleri ve aynı zamanda ülkemizin geleceği için ter dökecek öğrencilerimize ve onlara her türlü desteği veren fedakâr velilerimize başarılar diler, emeklerinin karşılıksız kalmamasını temenni ederim"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement