Açık Havada Her Şey Yanınızda - Son Dakika
Güncel

Açık Havada Her Şey Yanınızda

Açık Havada Her Şey Yanınızda

The North Face®, tasarladığı ürünleri ve sunduğu konforuyla maceracı ruhları doğada yalnız bırakmıyor.

30.04.2014 09:00  Güncelleme: 08:57

THE NORTH FACE®

Outdoor sporlarının vazgeçilmez giyim markası olan The North Face®, tasarladığı ürünleri ve sunduğu konforuyla maceracı ruhları doğada yalnız bırakmıyor.

İlkbahar – Yaz koleksiyonunda Performans Serisi ürünlerinden, Feather Lite Storm Blocker ceketler sadece 140 gram ağırlığıyla en hafif koşu ceketi olma özelliğini taşıyor. The North Face® atletleri tarafından test edilip onaylanmış tüy kadar hafif Feather Lite Storm Blocker Ceket; uzun süren sporlarda rastlanabilecek tüm hava koşullarına karşı üstün koruma sağlıyor. Tam lazer dikişli, yüzde 100 su ve rüzgâr geçirmez, yırtılmaz yapısı ile aşınmalara karşı ekstra dayanıklı olan ceket, hafifliğiyle harikalar yaratıyor.

Hareket Özgürlüğünü Better Than Naked Koleksiyonuyla Yaşayın

Spor yaparken ister Feather Lite Storm ceketin içine giyebileceğiniz ister tek başına kullanabileceğiniz Better Than Naked koleksiyonundaki ürünlerle terlemeden hareket etmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Kumaşlarda kullanılan FlashDry™ teknolojisi; vücutla beraber çalışarak nemin giderilmesini ve buharlaşarak kuruma sürecinin hızlandırılmasını sağlıyor. Ayrıca koleksiyondaki 7 cebli şortlar sayesinde telefonunuzdan anahtarınıza kadar istediğiniz herşeyi yanınızda taşıyabilirsiniz.

Rahat bir yürüyüş için Ultra Trail…

Rahat bir spor için ihtiyaç duyulan her şeyi düşünen The North Face®, doğru ayak pozisyonunu sağlamak için Cradle™ Guide teknolojisi ile üretilen ve üstün koruma sağlayan Ultra Trail ayakkabılarla hareket özgürlüğünü doyasıya yaşayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Açık Havada Her Şey Yanınızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement