'Acil Servis'i Sahneye Taşıdılar - Son Dakika
Güncel

'Acil Servis'i Sahneye Taşıdılar

\'Acil Servis\'i Sahneye Taşıdılar

Samsun Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi personeli tarafından sahnelenen "Acil Servis" isimli tiyatro, izleyicilerden tam not aldı.

11.05.2013 10:10

Samsun Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi personeli tarafından sahnelenen "Acil Servis" isimli tiyatro, izleyicilerden tam not aldı.

Vezirköprü Devlet Hastanesi tarafından Atatürk İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi. Hastane personelini bir araya getirmek ve kaynaşmasını sağlamak için düzenlenen gecede konuşan Başhekim Opr. Dr. Metin Gür, bir araya gelerek farklı bir ortamda buluşmak istediklerini ve bu tür geceleri her yıl yapmayı düşündüklerini söyledi.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları ile başlayan gecede Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne 30 yılın üstünde hizmet etmiş doktor ve personele plaket verildi. Plaket töreninin ardından hastane personelinin rol aldığı, hastane acil servislerinde gerçekleşen olayları, trajıkomik bir üslup ile anlatan "Acil Servis" isimli oyun, izleyiciden tam not aldı.

Oyunu Vezirköprü Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Metin Gür, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Serkan Angı, doktorlar, hastane personeli ve aileleri izledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Acil Servis'i Sahneye Taşıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement