"Adam Elini Kolunu Sallayarak 3 Cinayet İşledi" - Son Dakika
Güncel

"Adam Elini Kolunu Sallayarak 3 Cinayet İşledi"

"Adam Elini Kolunu Sallayarak 3 Cinayet İşledi"

Fatih'de Songül Polat (37), Aziz Caner Emre (26) ve Yaşar Deli'nin (39) dün birer saat arayla öldürülmesinin yankıları sürüyor.

22.08.2013 16:20

Fatih'de Songül Polat (37), Aziz Caner Emre (26) ve Yaşar Deli'nin (39) dün birer saat arayla öldürülmesinin yankıları sürüyor. Otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gelen ailerden Yaşar Deli'nin akrabası Abdurrahim Deli, 'Bu adam birinci cinayeti işliyor. Sonra işyerine gidip ikinci cinayeti işliyor. Oradan kalkıp evine giderken üçüncü cinayeti evinin önünde işliyor. Hiç mi polis bu adamın evinin önünü kontrol altına almadı. Adam elini koluna sallayarak 3 cinayet işledi" dedi.

Fatih'te dün peş peşe işlenen 3 cinayetin ardından cenazelerin yakınları sabah saatlerinde otopsi işlemlerinin yapıldığı Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Kurum önünde bekleyen kalabalıktan Songül Polat ve Aziz Caner Emre'nin yakınları basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı. Kocamustafapaşa Meydanı'nda satırla öldürülen Yaşar Deli'nin bazı akrabaları ise basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yaşar Deli'nin amcasının oğlu Necmettin Deli, Biz Silivrikapı'da otopark işletiyoruz ve Yaşar benim akrabamdır. Yaşar, cinayetleri işleyen şahsı teslim olması için ikna etmeye yanına gitmiş. O sırada Yaşar'ı bıçaklayarak öldürüyor. Bu adam 5-6 saat içinde üç cinayet işlemiş" diye konuştu.

Abdurrahman Deli ise, "Bu adam birinci cinayeti işliyor, sonra iş yerine gidip ikinci cinayeti işliyor. Oradan kalkıp evine gidiyor ve üçüncü cinayeti evinin önünde cinayet işliyor. Hiç mi polis bu adamın evini kontrol altına almadı. Adam elini kolunu sallayarak üç cinayet işledi. Şahıs Silivrikapı'da ikinci cinayeti işlediği yerin 10 metre ilerisinde yakalanmış. İlk iki cinayetin neden işlendiğini bilmiyoruz. Ancak üçüncü cinayetin bir ve iki ile hiçbir ilgisi yok" dedi.

Deli'nin bir başka akrabası ise şunları söyledi: "Ben Yaşar'ın akrabasıyım Bunların üçü de arkadaştırlar. İlk iki cinayetten sonra akrabam olan Yaşar şahsın teslim olmasını istiyor. Yaşar bu nedenle öldürülüyor. Bunlar psikopat, uyuşturucu, esrarcı kişiler ve semti ele almışlar. Bu böyle nereye varacak bilmiyoruz."

Öte yandan otopsi işlemleri tamamlanan Songül Polat (37), Aziz Caner Emre (26) ve Yaşar Deli'nin (39) cenezeleri yakınları tarafından alındı.

Fatih'te dün 15.00 sıralarında 37 yaşındaki Songül Polat, Yedikule, Mermer Kule Sokak üzerinde kullandığı cipin içinde başından tabancayla vurularak öldürüldü. Bu cinayetten 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre, Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi No: 32'deki Dokurhan isimli eski bir handa, arkadaşına ait odada başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. İki olaydan sonra 17.00 sıralarında ise 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı'nda uğradığı satırlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Adam Elini Kolunu Sallayarak 3 Cinayet İşledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement