Adem Yazar'ı Makamında Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Adem Yazar'ı Makamında Ziyaret

Adem Yazar\'ı Makamında Ziyaret

Denge Hukuk ve Düşünce Derneği Yöneticileri Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar'ı Makamında Ziyaret Etti

20.09.2011 13:47

Denge Hukuk ve Düşünce Derneği Başkanı Av.Muhammet Çakır, Derneğin Yönetim ve Denetim Kurulunda ve komisyonlarında görev alan Av.Hüseyin Dilmeç, Av.Mustafa Özçelik, Av.Süleyman Altay, Av.Nuri Eser, Av.Davut Ceylan, Av.Arif Çabalak'tan oluşan heyetle Hatay'ın yeni Başsavcısı Adem Yazar' ı makamında Ziyaret etti.

Denge Hukuk ve Düşünce Derneği Başkanı Av.Muhammet Çakır dernek ve faaliyetleri hakkında Başsavcı Adem Yazar'a bilgi verdi ve yeni görev yerinde ve yeni adli yılda başarılı bir çalışma dönemi diledi. Başsavcı Yazar ise Dernek Başkanı Çakır'a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ve dileklerinden dolayı memnuniyet duygularını belirtti.

Dernek Başkanı Av.Muhammet Çakır, dernek ve faaliyetleri ile ilgili Başsavcı Yazar'a bilgi verdi ve derneğin amacının, yerelde ilimiz Hatay olmak üzere, ülkemizde, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti düzeninin gerçekleştirilmesi, korunması ve geliştirilmesi, yargı bağımsızlığının ve hukukun üstünlüğünün sağlanması için yasalar çerçevesinde gerekli her türlü çalışmayı yapmak olduğunu; Küresel manada ise insanın yaşadığı ve ulaşabildiği her mekan ve zamanda, çağın gereklerine ve evrensel kriterlere uygun, temel insan hak ve hürriyetlerine riayet eden, insana insanca muamelede bulunan kişi, kurum, yönetimlere destek vermek ve yardımcı olmak olduğunu belirterek adalet ve özgürlüğün herkese lazım olduğunu belirtti.

Avukatların ve adliyenin sorunlarının da konuşulduğu ziyaret hoş sohbet bir ortamda geçti. Başsavcı Yazar, Hatay'da bir hukuk deneğinin bulunmasından, avukatların gözüyle yeni adliyedeki sorunları dinlemekten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve Dernek Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Av.Muhammet Çakır da Başşavcı Yazar'a Derneğin Tüzüğünü takdim etti ve yeni görev yerinde ve yeni adli yıldaki çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adem Yazar'ı Makamında Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement