Afganistan'da Öldürülen İşadamının Otopsisi Uzadı, Cenaze Töreni Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Afganistan'da Öldürülen İşadamının Otopsisi Uzadı, Cenaze Töreni Ertelendi

Afganistan\'da Öldürülen İşadamının Otopsisi Uzadı, Cenaze Töreni Ertelendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, bir arkadaşının işyerine yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren iki Türk'ten Bursalı makine mühendisi 66 yaşındaki İbrahim Eryılmaz'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi.

09.03.2016 15:14

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, bir arkadaşının işyerine yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren iki Türk'ten Bursalı makine mühendisi 66 yaşındaki İbrahim Eryılmaz'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi. Eryılmaz'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin uzaması nedeniyle bugün yapılması beklenen cenaze töreni yapılamadı.

Kabil'de geçen cumartesi günü akşam saatlerinde Osman Kaya'ya ait Turkish Bazaar adlı işyerine yapılan silahlı saldırıda ölen iki Türk'ten biri olan Ahmet Eryılmaz'ın cenazesi dün uçak ile İstanbul'a getirildi. Cenaze, havalimanında işlemlerin gerçekleşmesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Eryılmaz'ın Bursa'da yaşayan kardeşi Aynur Eryılmaz, "Ağabeyimin Alman eşi ve üç çocuğu haberi öğrenince İstanbul'a geldi. Dün öğleden sonra cenazeyi karşıladılar. Bugün ise onu Bursa'da son yolcluğuna uğurlayacaktık. Otopsi işlemleri uzadığı için cenaze törenini gerçekleştiremedik. Yarın belki olabilir" dedi.

Aynur Eryılmaz, ağabeyinin öldürüldüğü olay ile ilgili olarak kendilerine herhangi bir bilginin verilmediğini de sözlerine ekledi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afganistan'da Öldürülen İşadamının Otopsisi Uzadı, Cenaze Töreni Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement