Afyonkarahisar'da Seyyar Bıçak Satıcılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Seyyar Bıçak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Afyonkarahisar\'da Seyyar Bıçak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Afyonkarahisar'da, seyyar bıçak satıcılarına yönelik operasyon yapan polis, satışı yasak olan çok sayıda bıçak ele geçirdi.

11.10.2013 17:59

Afyonkarahisar'da, seyyar bıçak satıcılarına yönelik operasyon yapan polis, satışı yasak olan çok sayıda bıçak ele geçirdi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, kentte satışı yasak olan bıçak ve kesici aletlerle mücadelenin artarak sürdüğünü söyledi. Uçkan, yapılan operasyonda çok sayıda seyyar satıcının denetimden geçtiğini dile getirerek, "Kadınana Caddesi üzerinde 3 tezgah üzerinde 6136 sayılı kanun kapsamına giren 'sustalı bıçak' diye tabir edilen kesici 19 adet alet ele geçirilmiş, suç aleti kapsamına giren bıçaklarla ilgili yakalanan 3 şahıs hakkında da gerekli tahkikata başlanılmıştır" dedi.

CEP TELEFONU HIRSIZLIĞIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Uçkan, kentte çalıntı cep telefonu satışlarıyla ilgili yapılan mücadele hakkında bilgi verdi. Polis tarafından bir bayanın çalıntı cep telefonu satmak isterken suçüstü yakalandığını anlatan Uçkan, şöyle konuştu: "9 Ekim Perşembe günü Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan bir telefon bayisine çalıntı telefon satmak isteyen bir bayan yakalanmış olup yapılan tahkikatta farklı günlerde çok sayıda marka cep telefonu çaldığı tespit edilmiştir. Yine bir vatandaşın cüzdanını çalarak içerisindeki nüfus cüzdanının kendisine ait olduğunu beyan ederek kontörlü hat aldığı belirlenmiştir. Zanlı hakkında 'hırsızlık ve sahtecilik' suçlarından hazırlanan tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edilmiştir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Seyyar Bıçak Satıcılarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement