Afyonkarahisarlılar Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisarlılar Şehitler İçin Yürüdü

Afyonkarahisarlılar Şehitler İçin Yürüdü
17.07.2011 16:10

Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesinin ardından terör örgütü PKK, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Afyonkarahisar'da da lanetlendi.

Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesinin ardından terör örgütü PKK, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Afyonkarahisar'da da lanetlendi. Sosyal paylaşım siteleri üzerinde örgütlenen yaklaşık bin kişi, ellerinde bayraklarla yürüyüp sloganlar attı.

Kent merkezinde bulunan Anıtpark önünde toplanan yaklaşık 1000 kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Ordu Bulvarı'ndan yürüyüşe başladı. Afyonkarahisarspor'un taraftar grubu 'Afyok' üyelerinin de destek verdiği grup, kentin en işlek caddeleri 2'nci Dumlupınar, Yeşilyol ve Ambaryolu'nu trafiğe kapattı. Yol boyunca vatandaşların da alkışlar ve ıslıklarla destek verdiği eylemciler, Valilik binası önünde yürüyüşü bitirdi.

Eylemciler burada 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Afyon uyuma, şehidine sahip çık', 'Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz' sloganları atarak protestosunu sürdürdü.

Burada açıklama yapan eylemcilerden Özgür Taşçı, şehitlerle gurur duyduklarını, Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Cumhuriyeti yaşatacaklarını söyledi. Protestocular daha sonra olaysız şekilde dağıldı. Eylem boyunca polis ekipleri, çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. - Afyon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisarlılar Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika


Advertisement