Ahşap Pencere Sağlığınız İçin Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Ahşap Pencere Sağlığınız İçin Yenilendi

Ahşap Pencere Sağlığınız İçin Yenilendi

Ahşap pencereler teknoloji ile birleşerek yeniden hayatımıza giriyor.

21.02.2013 11:06

Yaşam alanımız evlerimizde yapacağımız küçük değişiklikler kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını korumak için en büyük adım…

Gelişen teknolojinin hayatımıza PVC pencere sistemlerini getirmesi, verdiği zararlara dair tartışmaların da başlamasına yol açtı. Tam bu noktada çözüm olarak, AG Holzmann'ın 50 yıllık deneyimi ve son teknoloji ile geliştirdiği Ahşap Kompozit Pencere Sistemleri sayesinde ahşap pencerenin sağlığı yeniden hayatımıza giriyor. Estetik, doğallık, oda iç ısısını dış hava şartlarından koruma, ses yalıtımı, hırsızlığa karşı güvenlik gibi beklentilere Kompozit Pencereler en iyi çözümleri sunuyor.

KLASİK ALMAN GÜVENİLİRLİĞİNİN ESTETİK BİR ANLAYIŞLA YENİDEN YORUMLANIŞI "WOODCOM LİNE"

AG HOLZMANN Türkiye Satış Direktörü M. Kadir Yıldız: "Oksijen, canlı yaşamını koruyan benzersiz bir yaşam makinesidir. Karbondioksit ise katılaşarak ahşap yapının içine hapsedilmektedir. Uygun aksesuarlar ve camla desteklenmiş ahşap kompozit pencereler, hırsızlığa karşı da maksimum güvenlik sağlamaktadır. Öte yandan ahşap, yangına karşı çok iyi yalıtım değerlerine sahip olduğu için, ahşabın tamamının yanma sıcaklığına ulaşması, dakikalar hatta saatler alır, bazen de bu hiç olmaz. AG HOLZMANN'ın uluslararası kabul gören tescilli tasarımıyla, ortaya hiçbir ürünle kıyaslanamayacak özelliklere sahip, uzun ömürlü bir ürün çıktı. Üretimde değerli ve seçkin ağaçlar kullanılarak yapılan ahşap ve polimer birleşimli kompozit pencereler hem çok uzun ömürlü, hem de en zor mimari talepleri karşılayabilecek estetikte. AG HOLZMANN estetik ve güvenliğini bir arada sunmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahşap Pencere Sağlığınız İçin Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement