AK Parti ve SP Seçim Bürolarına Ses Bombası - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti ve SP Seçim Bürolarına Ses Bombası

AK Parti ve SP Seçim Bürolarına Ses Bombası
09.07.2007 07:56

Beyoğlu'nda AK Parti Piyale Paşa Mahallesi ve Fetihtepe Mahallesi Seçim İrtibat Büroları ile Sp Piyale Paşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosuna Ses Bombası Atıldı.

Beyoğlu'nda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Piyale Paşa Mahallesi ve Fetihtepe Mahallesi seçim irtibat büroları ile Saadet Partisi (SP) Piyale Paşa Mahallesi seçim irtibat bürosuna ses bombası atıldı. Yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı olaylarda seçim irtibat bürolarında maddi hasar meydana gelirken, park halindeki bir otomobil de zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 01.15 sıralarında meydana geldi. Piyale Paşa Mahallesi Piyale Paşa Caddesi 25 numarada bulunan Ak Parti seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atıldı. Atılan ses bombasının patlaması sonucu sokak üzerinde park halinde bulunan bir otomobil zarar gördü.

Olayın ardından yaya olarak kaçan şahıslar ikinci saldırıyı Kuzey Sokak'ta gerçekleştirdi. Şahıslar 3 katlı apartmanın giriş katında bulunan ve Saadet Partisi seçim irtibat bürosu olarak kullanılan kahvehaneye de ses bombası attı. Kahvehanenin kepenkleri kapalı olduğu için patlayan bomba fazla hasara yol açmadı. Olay yerinde toplanan vatandaşlar atılan bombaların büyük bir gürültüyle patladığını ve ne olduğunu anlamak için dışarı çıktıklarını söyledi.

Yine olay yerinden yaya olarak ayrılan şahıslar son eylemlerini Tepeüstü Sokak'taki AK Parti Fetihtepe Mahallesi seçim irtibat bürosuna karşı gerçekleştirdi. Şahısların kepenklerin altına yerleştirdiği ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın şiddetiyle kapının alt kısmı parçalandı.

Seçim irtibat bürolarında ve bir otomobilde maddi hasara yol açan saldırılarda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Patlamaların ardından üç seçim irtibat bürosuna da çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Olay yerleri güvenlik şeridine alınarak, Olay Yeri İnceleme ekipleri delil topladı.

Polis, saldırıları gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

(AU-KK-KK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti ve SP Seçim Bürolarına Ses Bombası - Son Dakika


Advertisement