AK Partili 320 Vekil "Hırsız" diyen Vekillere Dava Açacak - Son Dakika
Güncel

AK Partili 320 Vekil "Hırsız" diyen Vekillere Dava Açacak

AK Partili 320 Vekil "Hırsız" diyen Vekillere Dava Açacak

AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, kendilerine "hırsız" diyen bütün muhalefet milletvekillerine 320 milletvekilinin dava açacağını söyledi.

24.01.2014 20:28  Güncelleme: 08:50

TBMM Genel Kurulu'nun dünkü görüşmelerine "hırsız" sözleri damgasını vurdu. Son bir haftadır muhalefet milletvekillerinin kendilerine fon halinde sürekli "hırsız var", "hırsız geliyor", "hırsızlar" gibi ifadeler kullandıklarını belirten Satır, tüm Ak Parti milletvekilleri olarak tek tek kişiler hakkında dava açacaklarını kaydetti. Satır, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

SIRÇA KÖŞKTEN GELMEDİK

"Şunu bilmenizi isteriz ki gerek bireysel olarak açacağımız davalarda gerek grup olarak ortak hareketle, bu tip ifadelerde bulunan değerli milletvekillerine, grup başkanvekilleriyle gerek hukuki zeminde gerek siyasi alanda halkımıza şikâyet ederek mücadele edeceğiz. Bizler buraya sırça köşklerden gelen milletvekilleri değiliz. Hepimiz dişimizle tırnağımızla çalışarak emeğimizle buraya geldik. Ne onurumuzu size yediririz, ne ezdiririz, ne grubumuzu size ezdiririz.

"BİZ HIRSIZA HIRSIZ DEDİK"

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de Satır'ın sözlerine şu yanıtı verdi: "Yatak odasında kasalar çıkmış, ayakkabı kutusunda dolarlar çıkmış. Bir telaş içindesiniz. Kaba kuvvetle bunu kapatmak istiyorsunuz. Bir düşünceyi, yolsuzluğu, rüşveti, hukuksuzluğu yumrukla kapatamazsınız. İnsanlar bunu anlatacak, bunu söyleyecek. Biz susmayacağız, bunu anlatacağız. Kanunlar yaparak kendinizi sağlama alacağınızı düşünmeyin. Biz hepinize, size 'hırsız' demedik, biz hırsıza 'hırsız' dedik, biz hırsıza 'hırsız' dedik."

"BOĞAZIMDAN HARAM GEÇMEDİ"

Satır, gazetecilerle sohbetinde ise "Hepimizi zan altında bırakıyorlar. Babam memur çocuğu, boğazımdan tek haram lokma geçmedi. Hala kredi kartı ödeyemeyen arkadaşlarımız var. Bundan sonra bize hırsız diyen herkesle ilgili birer birer dava açacağız" tepkisini gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Partili 320 Vekil 'Hırsız' diyen Vekillere Dava Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • vatandaş: allahına kurban başbakanım seni çok seviyoruz 16 39 Yanıtla
  • mustafa: korkarim hakimde evet hirsizsiniz söylerse bundan sonra hakimlerin yerlerini degistiriler 35 14 Yanıtla
  • HIRSIZ REŞAT: RECEP DAYI!!! BEN TEKEL BAYİİSİNDEN SİGARA ÇALARKEN YAKALANDIM TUTUKLANDIM 11 AY YATTIM . HA UNUTMADAN TEKEL BAYİİ SAHİBİ BANA HIRSIZ DİYE HAKARET ETTİ . ACABA BENİM TEKEL BAYİİ SAHİBİNE DAVA AÇMA HAKKIM VARMI. VAR SA NASIL AÇBİLİİRİM VE İŞ BULAMADIĞIMDAN DOLAYI EKONOMİ SIKINTIM VAR BARO DAKİ AVUKAT AMCA VE TEYZELER HAKARET DAVAMI AÇMAM İÇİN YARDIMCI OLABİLİRLERMİ. SON OLARAK KJAÇ LİRA TAZMİNAT ALABİLİRİM BENİ AYDINLATIRSANIZ İYİ OLUR 29 9 Yanıtla
    dDELİKANLI HIRSIZ REŞOM: YAW REŞO KURBAN OLAM SANA BE SENDE BİZDENSİN. HARBİDEN DELİKANLI HIRSIZMIŞSIN. KEŞKEM ADAY OLABİLSEN SANA BİZDEN 24 OY KURBAN OLAM BÖLE HIRSIZA 0 0
  • MURAT: YANİ HAKLILAR. ASLI İSPATLANMADAN KİMSE KİMSEYE İFTİRA ATAMAZ, HAKARET EDEMEZ. 5 31 Yanıtla
  • SIRNAK73: AKPELİLERİN Alayı Hırsız, Dızektir.!! 30 6 Yanıtla
  • HAHİHİ: Peki yalanmı doğruyu söyleyen mahkemeye gider oldu,köyden kovulmuyor artık... 28 4 Yanıtla
  • kenan: akp hırsız olsa türkiyeye dünya kadar yatırım yaptı nasıl yapacaktı, akp gibi bir iktidar inanın türkiyeye gelmez bi rahmetli yazıcıoğlu vardı onuda abd öldürdü bide tayip var gerisi hikaye yine büyük oyla gelecek kendinizi kandırmayın çapulcular 2 27 Yanıtla
  • EZGI: BUNLAR HIRSIZ DIYENLER YESILE DEGIL DIYENLER KIRMIZIYA BAKALIM SONU NEREYE VARACAK 23 6 Yanıtla
  • ASİL: ALNI SECDELİ İNSANLARA HAŞAŞİ,ÇETE DİYENLERE DAVA AÇACAKLARIN LİSTESİNİ BİR BİLSEN 16 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement