Ak Partili Remzi Aydın, Esnaf Ziyaretine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Remzi Aydın, Esnaf Ziyaretine Devam Ediyor

Ak Partili Remzi Aydın, Esnaf Ziyaretine Devam Ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında her gün Eyüplülerle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Defterdar Mahallesi’nde AK Parti üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti.

26.02.2014 16:32

Seçim çalışmaları kapsamında her gün Eyüplülerle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Defterdar Mahallesi'nde AK Parti üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Defterdar Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Defterdar esnafıyla sohbet ettikten sonra mahalle sakinleriyle de görüşen Remzi Aydın, Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu'na da uğradı. Çocukların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Remzi Aydın, Eyüplüleri her fırsatta dinlemeye önem verdiğini, sokak sokak dolaşarak tespitlerde bulunduklarını söyledi.

Eyüp'ün her mahallesinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Remzi Aydın "Elektrik, telefon vb. hatları yeraltına alınan, caddeleri, sokakları Eyüp Belediyesi ve BEDAŞ ekiplerince alt ve üst yapı onarımları tamamlanarak yeniden yapılan Defterdar Mahallemizde esnaflarla ve vatandaşlarla buluştuk. 3 Mart'ta Otakçılar İlköğretim Okulu'nun açılışını gerçekleştireceğiz. Yeniden yapılan ve depreme dayanıklı hale getirilen okulumuzun açılışına hepinizi davet ediyorum. Allah'ın izniyle 30 Mart'tan sonra Belediye Başkanı bayrağını devraldığımda hizmetlerimizi daha da arttıracağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Remzi Aydın, Esnaf Ziyaretine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement