Akbank'tan Girişimcilere Yeni Fırsatlar - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Girişimcilere Yeni Fırsatlar

Akbank\'tan Girişimcilere Yeni Fırsatlar

"Girişimci Destek Paketi" ile yeni bir işletme kurarak ticari faaliyetlerine başlamış olan girişimcilere finansman desteği yanında pazarlama ve tanıtım imkanları sunacak.

15.11.2012 11:55

Akbank, girişimciler için geliştirdiği

"Girişimci Destek Paketi" ile yeni bir işletme kurarak ticari faaliyetlerine başlamış olan girişimcilere finansman desteği yanında pazarlama ve tanıtım imkanları sunacak.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, ekonomi yönetiminin 2023 yılında 10 büyük ekonomi arasına girme hedefine işaret ederek, bu yolda Türkiye'nin her geçen gün daha fazla girişimciye ihtiyacı olacağını kaydetti.

Akbank'ın, 10 büyük ekonomi arasına girme hedefine destek için geniş kapsamlı bir tasarruf seferberliği yürütmekte olduğunu belirten Gür, bu çerçevede toplanacak tasarrufların doğrudan ekonomiye kazandırılacağını, bu kaynakların aslan payının da istihdam sorununun çözümünde büyük katkısı olan girişimcilerin, KOBİ'lerin olacağını aktardı.

Yeni işletme kuran firmaların kuruluş aşamasındaki finansman ihtiyaçlarını karşılayan Girişimci Destek Paketi'nin, Akbank'ın girişimcilere verdiği önemi gösterdiğine dikkati çeken Gür, Akbank olarak girişimcilere çok yönlü destek sağladıklarını, kendilerini girişimcilere yalnızca finansman sağlayan bir kuruluş değil, onların birer iş ortağı olarak konumlandırdıklarını vurguladı.

Kuruluş aşamasının ardından girişimcilere pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde de destek sağladıklarını ve 10.000 adet "SMS ile Tanıtım" avantajı sunduklarını bildiren Gür, paket kapsamında 'Axess Business Girişimci' sahiplerine ilk harcamalarından sonra 200 lira chip-para hediye ettiklerini ayrıca, 'Girişimci Destek Paketi' ile müşterilerin 3 ay boyunca Akbank şubelerinden 10'ar adet havale, EFT işlemlerini ve çek tahsilatlarını, Akbank İnternet Şubesi'nden de havale ve EFT işlemlerini sınırsız bir şekilde ücretsiz gerçekleştirebileceklerini duyurdu.

Muhabir: Bahar Kara

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan Girişimcilere Yeni Fırsatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement