Alanya'da Restoranda Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Restoranda Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Alanya\'da Restoranda Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki restoranın müşteri tartışması kanlı bitti.yabancı turistlerin gözü önünde işletme ortağını bıçaklayarak yaraladı.

11.04.2013 18:21

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki restoranın müşteri tartışması kanlı bitti. Restoran işletmecisi,

yabancı turistlerin gözü önünde işletme ortağını bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Kadıpaşa Mahallesi PTT arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,

restorandaki müşterileri ile ilgilenen Metin Aldemir (33), karşı restoranın işletmecisi V.D. tarafından sözlü olarak müşterileri etkilediği gerekçesiyle taciz edildi. Metin Aldemir ise çığırtkanlık yapmadığını ve turistlerin kendi müşterisi olduğunu belirterek, V.D'den uzaklaşmasını istedi.

Bu sırada Metin Aldemir, V.D. ve yanına gelen arkadaşları tarafından saldırıya uğradı. Kavgaya V.D'nin yanında çalışan S.D. ve K.D'de karıştı. Olayı gören Metin Aldemir'in çalışma arkadaşları Hakan Çimen, Zahid Uysal ve Abdurrahman Avcı da kavgaya karıştı. Büyüyen kavga sırasında restoranda bulunan yabancı turistler kaçarak uzaklaşırken, V.D. ve arkadaşları Abdurrahman Avcı ve Zahid Uysal'ı bacaklarından bıçakladı. Hızını alamayan V.D. ile arkadaşları bu sırada iş yerine büyük çapta zarar verdiler. Yaralanan Abdurrahman Avcı ve Zahid Uysal, ambulansla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis V.D., S.D. ve K.D'yi gözaltına aldı.

Sürekli V.D. ve arkadaşları tarafından sözlü olarak hakarete uğradıklarını, hanutçuluk ve çığırtkanlık nedeniyle defalarca haklarında işlem yapıldığını belirten Hakan Çimen, "Sürekli bu insanlar tarafından sözlü hakaretlere uğruyoruz.

Hanutçuluk ve çığırtkanlık yapan bu insanlar bu sokağı sürekli rahatsız ediyorlar. Müşterilerimizin gözleri önünde bize saldırdılar, hem arkadaşlarımızı bıçakladılar, hem de dükkanımıza zarar verdiler. Yetkilileri göreve davet

ediyorum, her iş yerinde güvenlik kamerası bulundurmasının zorunlu hale getirilmesi kadar, bu sokak ve buna benzer bir çok sokağında MOBESSE'lerle gözlemlenmesini istiyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Restoranda Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement