Alperenlerden BDP'ye Sert Tepki - Son Dakika
Güncel

Alperenlerden BDP'ye Sert Tepki

Alperenlerden BDP\'ye Sert Tepki

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "Bu görüşme, BDP'nin PKK'yı meşrulaştırma çabasıdır."

20.08.2012 17:00

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, "Bu görüşme, BDP'nin PKK'yı meşrulaştırma çabasıdır. BDP PKK'nın alt kanadı olduğunu bir kez daha göstermiştir" dedi.

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı'nda bayramlaşma merasimi yapıldı. Gündemdeki BDP-PKK kucaklaşmasına değinen Coşkun Arslan, "BDP artık siyasi çizgisinden uzaklaşmış ve yıllardır kendileri için söylediğimiz 'kravatlı terörist' sıfatını hak ettiklerini bir kez daha göstermişlerdir" diye konuştu.

Arslan, görüşmeyi BDP'nin PKK'yı meşrulaştırma çabası olarak gördüklerini ifade ederek, bunun kabul edilemez bir tavır olduğunu vurguladı. Arslan konuşmasına şöyle devam etti: "Bu görüşme, BDP'nin PKK'yı meşrulaştırma çabasıdır. BDP PKK'nın alt kanadı olduğunu bir kez daha göstermiştir. BDP'liler Alperen Ocakları'nın gözünde kravatlı teröristlerdir. Amaçları mensubu bulundukları eli kanlı terör örgütünü sivil bir hareket olarak göstermektir. Ama bilinmelidir ki PKK ve yandaşları Fırat ve Dicle'nin suyu bitene kadar yıkansalar dahi şehit ettikleri askerimizin, öğretmenlerimizin, vatandaşlarımızın ve beşikteki masum bebeklerin kanlarını üzerlerinden temizleyemezler. O nedenle hiç kimse, hiçbir surette bu kansızlara prim verecek bu tarz görüşmelerle hayal kurmamalı, elde edeceklerinin sadece bir mezar parçasından ibaret olacağını unutmamalıdır." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alperenlerden BDP'ye Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement