Altın Koza'ya Ünlü Jüri - Son Dakika
Güncel

Altın Koza'ya Ünlü Jüri

Altın Koza\'ya Ünlü Jüri

Altın Koza Film Festivali'nde çekişecek 14 yerli filmi, Türk sinemasının ünlü isimleri değerlendirecek.

29.08.2011 16:14

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 18'incisi düzenlenecek Altın Koza Film Festivali'nde, 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması' bölümünde ödül için çekişecek 14 yerli filmi, Türk sinemasının ünlü isimleri değerlendirecek.

Başkanlığını yönetmen Derviş Zaim'in yapacağı jüride, geçen yıl Altın Koza'da, 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülü alan oyuncu Beste Bereket ile 'Kavşak' filmiyle 'En İyi Sinema Yönetmeni' ödülü alan Selim Demirdelen, sinema yazarı Bülent Vardar, oyuncu ve senarist Ebru Ceylan, oyuncu Taner Birsel, sinema yazarı ve sunucu Yekta Kopan yer alacak. SİYAD En İyi Film Ödülü'nü belirleyecek jüride ise Murat Emir Eren, Selin Sevinç ve Talip Ertürk görev yapacak.

Serkan Acar'ın 'Aşk ve Devrim', Ali Özgentürk'ün 'Beni Sev', Onur Ünlü'nün 'Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi', Cemil Ağacıkoğlu'nun 'Eylül', Özcan Alper'in 'Gelecek Uzun Sürer', Erdoğan Kar'ın 'Kadife/ Büyük Ana', Tolga Örnek'in 'Kaybedenler Kulübü', Caner Erzincan'ın 'Mar', İsa Yıldız ve Murat Onbul'un 'Memleket Meselesi', A. Haluk Ünal'ın 'Saklı Hayatlar', Ruhi Karadağ'ın 'Simurg', Burak Cem Arlıel'in 'Türk Pasaportu', Mustafa Nuri'nin 'Vücut' ve Muzaffer Özdemir'in 'Yurt' adlı filmlerinin yarışacağı Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nı kazanan filme 350 bin lira ödül verilecek.

Yarışmanın sonuçları, 24 Eylül'de Adana'da Merkez Park Amfi Tiyatro'da düzenlenecek olan ödül töreninde açıklanacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altın Koza'ya Ünlü Jüri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement