Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Üyeleri Cuma Namazı Sonrası Terör Saldırılarını Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Üyeleri Cuma Namazı Sonrası Terör Saldırılarını Protesto Etti

Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Üyeleri Cuma Namazı Sonrası Terör Saldırılarını Protesto Etti

I Kerim okundu.

18.03.2016 14:57

I Kerim okundu. Grup üyeleri tekbir getirdi. Derneğin İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut yaptığı konuşmada Ankara'daki saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilediklerini belirterek bu saldırıyı gerçekleştirenlerde zerre kadar vicdan ve merhametin bulunmadığını düşündüklerini söyledi.

Bu saldırılarla toplum ve siyasetin dizayn edilmeye çalışıldığının farkında olduklarını söyleyen Bulut, "Ülkemiz ve toplum korku ve panik havasıyla kin ve nefretle acı ve gözyaşı ile nereye sürüklenmek isteniyorsa bize düşen bunu görebilmek ve aklı selim ile hareket edebilmektir. Bu tip saldırıların gayesi ülkemizde ırkçılığı körüklemek ise biz birbirizi daha çok seveceğiz. Bu tip saldırıların gayesi Türkiye'nin sınır ötesinde bir bataklığa saplanması ise biz daha çok barış ve kardeşlik diyeceğiz. Bu saldırıların gayesi toplumda bir panik havası ve cinnet hali oluşturmak ise biz daha çok aklı selim ile hareket edeceğiz. Terör saldırılarının faillerinin er yada geç tespit edilip cezalandırılması maalesef terör saldırılarını ortadan kaldırmamaktadır. Çünkü terör saldırılarında tetiği kimlerin çektiğinden daha önemlisi terör yapılanmalarını kimlerin finanse ettiği meselesidir. Terörün finansman kaynakları bulunup kurutulmadan terörle mücadelede başarıya ulaşılamaz" dedi.

Bulut'un konuşmasından ardından şehitler için okunan dua ile program sona erdi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anadolu Gençlik Derneği (Agd) Üyeleri Cuma Namazı Sonrası Terör Saldırılarını Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement