Anadolu Platformu'nun Yardımları Suriye'ye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Anadolu Platformu'nun Yardımları Suriye'ye Gönderildi

Anadolu Platformu\'nun Yardımları Suriye\'ye Gönderildi

Gaziantep'te Bülbülzade Vakfı ve İyilikder tarafından Anadolu Platformu çatısı altında toplanan yardımlar Suriye'ye gönderildi.

28.12.2013 14:53

Gaziantep'te Bülbülzade Vakfı ve İyilikder tarafından Anadolu Platformu çatısı altında toplanan yardımlar Suriye'ye gönderildi.

Anadolu Platformu Suriye'ye Yardım Koordinatörü Mahmut Kaçmazer, dernek ve vakıf aracılığıyla toplanan yardımları belli aralıklarla Suriye'deki yardıma muhtaç insanlara gönderdiklerini belirterek, yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti. Koordinatör Kaçmazer, Suriye halkının diktatöre karşı mücadele verdiğini ifade ederek, "Orada insanlar varil bombaları ile katlediliyor. Bizler de Suriye'deki kardeşlerimize periyodik olarak yaptığımız yardımların yenisini gönderiyoruz. İnşallah orada zorda kalan mazlum kadın, çocuk ve bombalar altında inim inim inleyen halkın bir nebze de olsa dertlerine merhem olabiliriz diye çırpınıyoruz. Bu noktada halkımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yardımlar konvoyumuz gıda ağırlıklı. Çünkü orada şu anda gıda ihtiyacı var. Suriye'de soğuktan ölen gariban çocuklar, aileler, kadınlar, yaşlı insanlar var. Gıda, kışlık malzemeler, ilaç çok ihtiyaç. Bunları göndermeye gayret ediyoruz. Ayrıca Kur'an-ı Kerim isteyen oradaki vatandaşlara temin ettiğimiz Kur'an-ı Kerimleri onlara gönderiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Platformu'nun Yardımları Suriye'ye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement