Anaokulu öğretmenleri sertifikalarına kavuştu - Son Dakika
Güncel

Anaokulu öğretmenleri sertifikalarına kavuştu

Anaokulu öğretmenleri sertifikalarına kavuştu

Ege Üniversitesi Anaokulları İçin Seminerler Dizisi programının katılımcılarına "Katılım Belgesi" ve programa katkıda bulunan öğretim elemanlarına "Teşekkür Belgesi" sunuldu.

12.04.2016 14:47  Güncelleme: 14:54

Ege Üniversitesi Anaokulları yönetici ve öğretmenlerinin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak üzere, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanları tarafından 'Ege Üniversitesi Anaokulları için Seminerler Dizisi' adlı bir program düzenledi.

Program, Ege Üniversitesi Anaokullarında görev yapan 24 personelin katılımıyla gerçekleşti.12 Kasım 2015 – 3 Mart 2016 tarihleri arasında okul öncesi dönem ve çocukların eğitimi kapsamında çeşitli konu başlıklarının ele alındığı seminerler dizisinin teşekkür belgeleri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Doğan tarafından verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan ve katılımcılara birer birer teşekkür eden Prof. Dr. Süleyman Doğan, "Üniversitemizin ilk kez kendi kendine katkı vermesinin bir örneği. Bu tür faaliyetlerin devam etmesi üniversitemizin anaokulu hizmetlerini daha nitelikli hale gelmesini sağlayacak. Eğitim Fakültesi olarak bu tür faaliyetlerde bulunmaktan çok mutluyuz. Umarım devamı gelir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anaokulu öğretmenleri sertifikalarına kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement