Ankara'daki Göçük - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Göçük

Ankara\'daki Göçük

Ankara'da dün göçük altında kalarak yaşamını yitiren Kadir Sevim'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

23.06.2012 13:02

Ankara'da dün göçük altında kalarak yaşamını yitiren Kadir Sevim'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

İnönü Bulvarı'nda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde meydana gelen göçükte, çöken kaldırım altında kalan ve 15 saat sonra bulunduktan sonra Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Kadir Sevim'in cenazesi, Cumhuriyet savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Baba Hakkı Sevim, oğlu Sevim'in cenazesinin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Ordu'da toprağa verileceği bildirdi.

Kadir Sevim'in 6 yıl önce Ordu'dan Ankara'ya göç ettiğini, geçimini inşaatlarda çalışarak sağladığını belirten baba Hakkı Sevim, "Kadir üç kardeşin en büyüğüydü. Kendisinin de ilköğretim çağında, biri 8 diğeri de 12 yaşında çocuğu var. Acımız büyük" diye konuştu.

Dayısı Cevat Tarhan da Kadir Sevim'in bir süre önce borçla yeni bir ev satın aldığını, bu nedenle maddi sıkıntıları bulunduğunu belirterek, "2 gün sonra bir akrabamızın düğünü için Ordu'ya gidecektik. Akrabalarımızın bir haftada dört düğünü olacaktı. Ama olmadı, bu acı olay oldu" şeklinde konuştu.

Kadir Sevim, dün, İnönü Bulvarı'ndan, yaya olarak işe giderken, Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde meydana gelen göçükte, çöken kaldırım altında kalmış, 15 saat süren arama kurtarma çalışmalarının sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı yakınlarında metro çalışma alanında bulunmuştu.

Muhabir: Yıldız Aktaş/ Kurbani Geyik

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement