Ankara'da sel sularına kapılan aracın altına sıkışan motorlu kurye böyle kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da sel sularına kapılan aracın altına sıkışan motorlu kurye böyle kurtarıldı

Başkent'te etkili olan sağanak sonucu meydana gelen selde bir motorlu kurye, sürüklenerek aracın altına sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılan motorlu kurye, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

11.06.2022 21:07  Güncelleme: 00:58

Mamak Misket Mahallesi'nde seyir halindeyken sağanak nedeniyle caddenin sularla kaplanması üzerine motosikletten düşen 36 yaşındaki motorlu kurye Samet Ç, bir süre sürüklenerek park halindeki bir otomobilin altına girdi. Aracın tekerine sıkışan ve sel suları içinde kalan kuryenin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kuryenin boğulmaması için yoğun mücadele veren vatandaşlar, Samet Ç.'yi kurtararak olay yerine ambulans çağırdı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan kuryenin, genel cerrahi yoğun bakım biriminde tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"KURYE KENDİNDEN GEÇMİŞTİ"

Samet Ç.'nin sel sularından kurtulmasına yardım eden vatandaşlar, yaşananları anlattı. Şiddetli yağışı çektiği sırada motorlu kuryeyi gördüğünü dile getiren Salih Güven, "Pencerede yağışı videoya çekiyordum. Tam bu esnada motorlu kuryenin düştüğünü ve ardından sele kapıldığını gördüm. Hemen evden fırladım. Yolda bir minibüs vardı önce üzerine çıkıp oradan da arabanın üstüne atladım. Kurye kendinden geçmişti, orada gelenlerin yardımıyla kurtarmaya çalıştık." dedi.

"ARABAYI İTEREK GENCİ ÇIKARDIK"

Bayram Korkusuz ise olaya ilişkin şu bilgileri paylaştı: "Kurye arabanın altında sıkıştığında motoru kayarak selde sürüklenmeye devam etti. Hemen komşularla yanına koştuk. Yeğenim arabanın üstüne çıkıp kurtarmaya çalıştı ama arabanın altında sıkışmıştı. Sonra iki taraftan dolanıp arabayı iteklemeye, ardından bir başka arabayla çekmeye çalıştık. O esnada sel suları biraz şiddetini azalttı. Suyun içine girerek arabayı mahalleliyle itekledik ve genci çıkarttık. Ardından da ambulansla hastaneye yolladık."

Ankara\'da sel sularına kapılan aracın altına sıkışan motorlu kurye böyle kurtarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da sel sularına kapılan aracın altına sıkışan motorlu kurye böyle kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement