Anne ve Oğul Yan Yana, Gelin Kilis'te Toprağa Verildi Gaziantep'te Kaybolduktan 50 Gün Sonra... - Son Dakika
Güncel

Anne ve Oğul Yan Yana, Gelin Kilis'te Toprağa Verildi Gaziantep'te Kaybolduktan 50 Gün Sonra...

Anne ve Oğul Yan Yana, Gelin Kilis\'te Toprağa Verildi Gaziantep\'te Kaybolduktan 50 Gün Sonra...

Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı Morgu'nda bekletilen Emine Düzkaya ve oğlu Çağan Özoğlu'nun cenazeleri, bugün yakınları tarafından teslim alındı.

26.04.2012 16:04

Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı Morgu'nda bekletilen Emine Düzkaya ve oğlu Çağan Özoğlu'nun cenazeleri, bugün yakınları tarafından teslim alındı. Anne ile oğlunun cenazesi aynı mezarlıkta yan yana açılan mezarlarda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye katılan Emine Düzkaya'nın kızları Eda ve Çiğdem Özoğlu'nun gazeteciler tarafından görüntülenmemesi için bazı yakınları çaba sarf etti. Çağan Özoğlu'nun eşi Özlem Özoğlu'nun cenazesinin ise iki yakını tarafından Kilis Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kilis Asri Mezarlığı'nda gizlice toprağa verildiği öğrenildi.

Öte yandan cinayetin birinci derece şüphelisi olarak aranan ve kendilerine 4 gündür ulaşılamayan Özlem Özoğlu'nun babası Abdullah Aslan, eşi Elif, oğulları Mustafa, Fırat ve Mehmet Fatih'in yakalanması için aramalar sürüyor. Ölen anne, oğul ve gelinden alınan DNA örnekleri, daha önce şüpheli olarak aranan Abdullah Aslan'ın otomobilinin arka koltuğundan alınan kan örnekleriyle uyuşup uyuşmadığının belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Zeki GÜNAY- Mehmet BULUTGAZİANTEP, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne ve Oğul Yan Yana, Gelin Kilis'te Toprağa Verildi Gaziantep'te Kaybolduktan 50 Gün Sonra... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement