Annemizi Göremiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Annemizi Göremiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım

Annemizi Göremiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım
08.11.2009 03:07

Kahramanmaraş Özel Beyza İlköğretim Okulu Beşinci Sınıfa Giden Ömer Salih Küçük ile Birinci Sınıf Öğrencisi Kardeşi Orhan Sami Küçük, Anneleri Teslime Küçük'ün Beş Yıldır Pazarcık İlçesi Büyüknacar Köyü'nde Sözleşmeli Hemşire Olarak Görev Yaptığını Belirterek, Annelerini Haftanın Sadece Bir Günü Görebildiklerini Söyledi.

Kahramanmaraş Özel Beyza İlköğretim Okulu beşinci sınıfa giden Ömer Salih Küçük ile birinci sınıf öğrencisi kardeşi Orhan Sami Küçük, anneleri Teslime Küçük’ün beş yıldır Pazarcık İlçesi Büyüknacar Köyü’nde sözleşmeli hemşire olarak görev yaptığını belirterek, annelerini haftanın sadece bir günü görebildiklerini söyledi.

Babasının Kahramanmaraş’ta muhasebeci olarak çalıştığını ve eş durumundan annelerinin tayinini beklediklerini ifade eden Ömer Salih Küçük, “Umarım Cumhurbaşkanımız mektubumuzu okur ve bize yardımcı olur” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annemizi Göremiyoruz Sayın Cumhurbaşkanım - Son Dakika


Advertisement