Annenizi, Lezzet Yolculuğuna Çıkarın - Son Dakika
Güncel

Annenizi, Lezzet Yolculuğuna Çıkarın

Annenizi, Lezzet Yolculuğuna Çıkarın

Fatih Karadeniz Pidecisi, Anneler Günü'nde tüm anneleri benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.

08.05.2013 10:38  Güncelleme: 11:02

Tarihi Fatih Karadeniz Pidecisi'nden Tüm Annelere Özel 30' İndirim

Annenizi, Anneler Günü'nde lezzet yolculuğuna çıkarmaya ne dersiniz? 1957 yılından beri pidenin tek adresi olan Fatih Karadeniz Pidecisi, Anneler Günü'nde tüm anneleri benzersiz bir yolculuğa davet ediyor.

Yöresel lezzetleri yaşatan ve geleceğe aktaran Fatih Karadeniz Pidecisi, Anneler Günü'ne özel kampanyasıyla tüm annelere ve ailelerine muhteşem bir lezzet şöleni yaşatıyor. Anneler Günü'nde aileleriyle birlikte Fatih Karadeniz Pidecisi'ne gelen tüm anneler, istedikleri pide çeşitleriyle, içecek ve tatlılarda yüzde 30 indirim fırsatı yakalıyor.

Baştan aşağı yenilenen dekorasyonu, geçmişten günümüze taşınan tarihi dokusu, 55 yıldır değişmeyen lezzetleri ve sunduğu fırsatlarla Fatih Karadeniz Pidecisi, yemek yemeyi keyfe dönüştürüyor.

Pidecilik geleneğini nesilden nesile aktararak, aynı mekanda hizmet veren Fatih Karadeniz Pidecisi, farklı mayalama tekniği, özel etleri ve tamamen doğal malzemeleri ile pide severlere lezzet şöleni yaşatıyor. Yöresel malzemeleri pideyle buluşturan Fatih Karadeniz Pidecisi, kıymalı, peynirli, ıspanaklı ve kavurmalı pide çeşitleri ile mükemmel bir lezzet resitali sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Annenizi, Lezzet Yolculuğuna Çıkarın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement