Antalya Güzeller Kemer'de Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Antalya Güzeller Kemer'de Kampa Girdi

Güzeller Kemer'de kampa girdiANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın finalistleri kampa girdi.

01.07.2017 11:33

Güzeller Kemer'de kampa girdi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nın finalistleri kampa girdi.

Kemer'de bu yıl 11'incisi düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması için 20 ülkeden gelen güzeller Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Otel'de kampa girdi. 9 Temmuz'da yapılacak olan final gecesine kadar güzeller Antalya genelinde çeşitli aktivitelere de katılacak. Güzeller ilk gün boş vakitlerinde fotoğraf çektirerek sosyal medyadan paylaştı. Otelde jakuziye giren güzeller daha sonra denizde yüzüp eğlendi.

Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker, Miss Kemer International 2017'nin bu yıl 11'incisi düzenlenen yarışmamıza 20 ülke güzeli katılıyor. Turizm bütün insanları birbirine bağlar. Yarışmamızda 20 değişik ülke kızlarıyla bütün o 20 ülkeye buradan dostluk mesajı veriyoruz. Bütün 20 ülkeyi ve bütün dünyayı Türkiye'ye davet ediyoruz. Bu arada bütün dünyayı da barışa davet ediyoruz dedi.

Yarışma finalinin 9 Temmuz'da yapılacağını aktaran Adnan Şeker, Kamp süresince aquaparklar, yat turu ve tarihi yerleri gezeceğiz. Bütün Antalya'yı dolayısıyla tüm Türkiye'yi 20 ülkeye tanıtmış olacağız. Bütün yarışmacılara başarılar diliyorum diye konuştu.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Melissa Kandemir, Antalya'dan katılıyorum ve Türkiye'yi temsil ediyorum. Hedefim birinci olmak ve gelecekte de mankenliğe devam etmek istiyorum dedi.

Antalya Güzeller Kemer\'de Kampa Girdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Güzeller Kemer'de Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement